900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Vem! nagrajuje gledalce

Marjana Vovk, 15.09.2019 16:00:00

Vrača se nova sezona kviza Vem!

Delite na:
Vem! nagrajuje gledalce
Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek Žiga Culiberg/TVS

Od 9. septembra na TV Slovenija od ponedeljka do četrtka prihajajo nove oddaje priljubljenega kviza Vem!, glavna novost pa je nagradna igra za gledalce.

Novo sezono kviza Vem! začenjajo z dobrodelno oddajo, v katero je Anže Zevnik povabil igralca Luko Cimpriča, raperja Marka Kocjana – Emkeja in skakalca Roberta Kranjca, ki bodo Zvezi prijateljev mladine Slovenija za akcijo Pomežik soncu priigrali 700 evrov.


Največja novost kviza, ki je na sporedu že od januarja 2015, pa je to sezono nagradna igra tudi za gledalce. In kako boste lahko sodelovali? Spremljati bo treba oddajo, v kateri bodo zastavili nagradno vprašanje, in si zapomniti številko, za katero bo napisana pravilna črka. Na spletni strani www.kviz-vem.si boste po koncu oddaje označili pravilni odgovor.

Izmed vseh, ki boste označili številko pravilnega odgovora, bodo izžrebali srečneža, ki bo prejel 40 evrov na Lidlovi vrednostni kartici. Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno, odgovore pa bodo sprejemali po vsaki oddaji do 20. ure. Pravila so objavljena na www.rtvslo.si/vem in www.kviz-vem.si. Tam bodo objavljeni tudi srečni nagrajenci. Spremljanje kviza bo torej to sezono še bolj razburljivo!

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 36, 5. 9. 2019