Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Ustvarila sta odo ženskemu spolu

TP, 06.07.2020 17:00:13

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Ustvarila sta odo ženskemu spolu
Igor Mikič Goran Antley

Glasbenika Igor Mikič in Steffanio sta združila moči in ustvarila vroč poletni hit z naslovom Huda. Fanta sta se spoznala v studiu, v katerem je Steffanio snemal risanke, Igor pa ustvarjal komad.

»Takoj sva padla v debato in pristala na ne tako površinskih temah, kot so kako bolezen spremeni človeka, ne ravno idealno otroštvo in kako v tem času ostati motiviran za življenje. Pogovarjati pa sva se začela tudi o glasbi in ugotovila, da imava trenutno kar podoben okus, kar se tiče trendovskih stilov in latino reggaeton zvrsti, ki čedalje bolj prodira na svetovne lestvice. Beseda je dala besedo in rekla sva, da bi mogoče naredila skupen projekt. Nekajkrat sva se dobila na pijači in 'zavajbala' v komad Huda. Začela sva polirati idejo in nastala je spontana pesem s pozitivnim in preprostim sporočilom: vsaka ženska je po svoje lepa takšna, kakršna je, z vsemi svojimi muhami. Ko ti je ženska všeč, ni treba, da je urejena in nališpana, ampak je lepa tudi v pižami, nenamazana in včasih tečna, nerodna … skratka popolna v teh nepopolnih trenutkih, ko ni naravnana na ideale in trende, kot jih narekujeta sistem oziroma družba,« nam je razkril Stefanio.

Fanta sta pesmi nadela tudi videopodobo. Spot sta posnela vsak posebej na različnih koncih sveta lani jeseni, z njim pa sporočata, da tudi v teh čudnih časih življenja ne smemo jemati preresno, zato sta se v spotu malo pošalila in sprostila. (foto: osebni arhiv in Goran Antley)

Iz ★★★ REVIJA NOVA ★★★

12ae9daeb5bf2c08ca02486912f06ff6.jpeg