vesolje Dobra karma

Astrološka napoved: četudi boste reaktvini na ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Tom Cruise - kaskader pri 58-ih

kl, 09.07.2020 11:00:00

Hollywoodski zvezdnik snema že sedmi del Misije nemogoče

Delite na:
Tom Cruise - kaskader pri 58-ih
Tom Cruise na snemanju Misije nemogoče, 7. del The Sun

Strup je v majhnih stekleničkah, pravijo in to za 170 cm visokega hollywoodskega zvezdnika še kako velja. Kot pri vseh dosedanjih delih Misij nemogoče, tudi pri zadnji vztraja, da večino kaskaderskih točk, namenjenih njegovi vlogi agenta Ethana Hunta, izvede sam. Tako igralec sam pilotira helikopter, z njim pikira, oziroma "visi" iz njega, loti pa se tudi divje vožnje z motorjem po posebej za ta film narejeni motokros progi na posestvu v grofiji Oxfordshire na jugovzhodu Anglije. Tam ga je v kamero ujela ekipa britanskega tabloida The Sun.

Pri tem kot da je pozabil, da si je pri snemanju prejšnje epizode filma zlomil gleženj, zaradi česar so snemanje morali za nekaj tednov prekiniti. Pa tudi na to, da ni več tako zelo mlad - pred dnevi (3. julija) je namreč dopolnil 58 let.

Sedmo nadaljevanje vohunskih akcijskih filmov zaenkrat še nima naslova, tudi zgodbe ustvarjalci še niso razkrili, v kinematografe pa naj bi film prišel prihodnje leto. Ve pa se, da naj bi poleg Cruisea v filmu nastopila tudi komik Simon Pegg v vlogi tehnološkega guruja Benjija, in Rebecca Ferguson v vlogi morilke Ilse Faust.

Doslej so vsi filmi Misije nemogoče, posneti po kultnem stripu iz 60-let prejšnjega stoletja v blagajne navrgli več kot tri in pol milijarde dolarjev. Tom, ki je tudi producent filmske serije, pa menda pripravlja tudi že osmi del, ki naj bi luč sveta ugledal leta 2022.