gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

To je Burakov sin!

M.Š., 29.01.2020 08:23:34

Žena Buraka Özçivita je na Instagramu objavila prve fotografije sina Karana.

Delite na:
To je Burakov sin!
Burak Özçivit, Fahriye Evcen Özçivit, sin Karan Instagram

Odkar je 13. aprila letos Karan privekal na svet, so se številni spraševali, komu bo prvemu uspelo objaviti fotografije ta čas najbolj slavnega turškega dojenčka.

Po debelih osmih mesecih sta njegova starša, priljubljeni zvezdnik Burak Özçivit in njegova žena, vendarle popustila. Fahriye, prav tako igralka in manekenka, je namreč sredi decembra na svojem profilu na Instagramu objavila tri nadvse prisrčne fotografije, na katerih sproščeno pozira s svojim prvorojencem, oblečenim v pajac, ki spominja na astronavtsko uniformo, zraven pa pripisala: »Karan … kapitan vesoljske ladje!«

01-burak-karan-3.jpg
Burak Özçivit, Fahriye Evcen Özçivit, sin Karan
Instagram

Fotografije so sprožile val navdušenja tako med oboževalci kot med mediji in v zelo kratkem času dobile več kot tri milijone všečkov. Zelo glasne so bile številne Burakove oboževalke, prepričane, da je deček izrezani očka, ki bo »leta 2040 zagotovo izbran za najlepšega moškega Turčije«. Spet drugi so mnenja, da je malček bolj podoben mami, vsekakor pa so vsi zelo veseli, da sta zvezdnika, ki sicer skrbno varujeta svoje zasebno življenje in (še) nista popustila pred številnimi ponudbami, svoje številne sledilce razveselila s tako prikupnimi fotografijami.

01-burak-karan-2.jpg
Burak Özçivit, Fahriye Evcen Özçivit, sin Karan
Instagram

34-letni Burak te dni snema novo zgodovinsko serijoKuruluş Osman, v kateri igra Osmana Gazija oziroma Osmana I. (1258–1326), ustanovitelja velikega Osmanskega cesarstva in prvega sultana novonastale države, ki je bila naslednjih 600 let ena od svetovnih velesil. Že po predvajani prvi epizodi je bilo jasno, da gre za novo uspešnico, ki ima po šestih predvajanih epizodah še vedno izjemno gledanost in dobiva same pohvale. Ponovitev njegove prve TV-uspešnice Moja boš (Kara Sevda) lahko spremljate med tednom ob 15.35 na Pop TV.
a cesarstva.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 1, 3.1.2020