kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ta teden z Juretom Godlerjem nocoj začenja že 11. sezono!

hh, 21.02.2020 09:24:02

Že nocoj ob 20. uri se na Planet vrača zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru, ob 21.30 pa bo ponovno z nami tudi priljubljena satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki začenja že 11. sezono!

Delite na:
Ta teden z Juretom Godlerjem nocoj začenja že 11. sezono!
jure godler Revija Zvezde Lady

V petek, 21. februarja, se bo ob 21.30 na Planetu začela nova, že 11. sezona satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, ki je voditelju Juretu Godlerju prinesla viktorja in dve nagradi žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik, lani pa je žaromet prevzel v kategoriji najboljšega voditelja razvedrilne tv-oddaje. "Na sporedu smo že od marca 2015 in začenjamo z 11. sezono, na kar sem zelo ponosen," pravi Jure, ki nikoli ne pozabi izpostaviti tudi ekipe soustvarjalcev oddaje (Jernej Celec, Jan Kreuzer in Marko Žerjal).

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem bo tudi v novi sezoni zavezana svojemu prepoznavnemu slogu, obeta pa se tudi kakšna novost. "Oddajo bomo navili na še višje obrate, vsak konec oddaje pa bomo po novem posvetili pogledu v zakulisje. Gledalke in gledalci bodo lahko videli, kaj se zgodi z ustvarjalci, ko se oddaja konča. Izplača se pustiti daljinca pri miru," obljublja voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, ki jo lahko gledalci spremljajo vsak petek ob 21.30 na Planetu.