Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Predčasno končali snemanje serije Moja boš?

Mojca Štubljar, Vklop, 24.02.2018 07:29:05

Nadaljevanka Moja boš (Kara Sevda), ki jo trenutno spremljamo na Pop TV, velja za eno od petih najbolj priljubljenih in donosnih turških nadaljevank ta hip.

Delite na:
Predčasno končali snemanje serije Moja boš?
Burak Özçivit te dni navdušuje v seriji Moja boš (Kara Sevda). POP TV

Nadaljevanko Moja boš predvajajo v več kot 60 državah in je prva turška serija, ki je bila nagrajena z emmyjem za najboljšo tujo nadaljevanko. Glavna igralca Burak Özçivit in Neslihan Atagül imata milijone oboževalcev in status pravih superzvezdnikov.

Neslihan ima samo na Instagramu približno šest milijonov sledilcev, Burak pa nekaj manj kot enajst milijonov, zato redno polnita strani resnih in malo manj resnih medijev. V času, ko so v Turčiji predvajali serijo (od oktobra 2015 do junija 2017), so med drugim odmevali domnevni škandali na snemanju ter njuni razkošni poroki – v slabem letu sta se namreč oba poročila.

Zdrahe za kamero

Medtem ko sta tako Burak kot Neslihan v uradnih intervjujih hvalila drug drugega, se veselila medsebojnega sodelovanja in s spoštovanjem govorila o svojih boljših polovicah, so se v medijih vse pogosteje pojavljali škandalozni naslovi, ki so razkrivali popolnoma drugačno zgodbo. Razlog za to naj bi bila skrivna afera med Neslihan in Burakom ter številni izbruhi ljubosumja tako Neslihaninega moža, predvsem pa Burakove zaročenke, zaradi česar so morali, po nekaterih virih, celo predčasno končati snemanje serije. »Vseživljenjska travma – zakaj je Burak v razsulu po aferi s fatalno Neslihan?«, »Manekenka zasleduje Kemala«, »Neslihan o soigralcu: Burak ni pravi moški«, »Zlasala te bom, pusti mojega zaročenca pri miru!«, »Škandal na poroki leta – s čim je vražja Fahriye razjezila Buraka« … To je samo peščica razvpitih naslovov, s katerimi so rumeni časopisi še dodatno podpihovali in burili domišljijo bralcev in oboževalcev. Neslihan in Burak pa sta se na vrhuncu gledanosti serije odločila še za en velik korak v zasebnem življenju.

Poroki, vredni Hollywooda

Neslihan se je 8. julija 2016 poročila s turškim igralcem Kadirjem Doğulujem (l. 1982), s katerim sta se spoznala med snemanjem nadaljevanke Fatih Harbiye (Nekaj vmes) leta 2013. Na razkošno poroko v hotelu Ajia ob Bosporju je bilo povabljenih več kot 200 gostov, med njimi pa ni bilo Buraka. Z zaročenko sta sporočila, da bosta takrat na počitnicah. Slabo leto kasneje se je poročil še Burak. Samo nekaj mesecev potem, ko sta se uradno zaročila, je 29. junija 2017 v luksuznem hotelu Sait Halim Pasa Mansion v Istanbulu, prav tako ob Bosporju, za ženo vzel nemško manekenko in igralko turških korenin Fahriye Evcen (l. 1986), s katero sta se spoznala leta 2013, med snemanjem nadaljevanke Calikusu (Stržek). Na zvezdniško poroko leta je bilo povabljeno več kot 500 gostov, med njimi pa ni bilo Neslihan – z možem sta bila prav takrat na počitnicah. Fahriye je na poroki nosila tri obleke, mnoge pa je zmotilo dejstvo, da je prva med njimi močno spominjala na Neslihanino poročno obleko, prav tako frizura, ki jo je imela Fahriye. Oba ženina sta izbrala klasično črno obleko z metuljčkom (Burak je na uradni poročni fotografiji nosil bel suknjič), podobna pa sta si bila naprsna šopka. Nekateri so se obregnili tudi ob otvoritveni ples mladoporočencev – po spletu je z Burakove in Fahriyine poroke hitro zaokrožila podobna plesna koreografija, kot sta jo na svoji poroki plesala zakonca Doğulu. Za poročno potovanje sta si mladoporočenca Özçivit prav tako kot Doğulujeva izbrala Maldive, a le za nekaj dni, ker se je moral Burak zaradi obveznosti vrniti na delo. Konec leta sta si privoščila daljše počitnice na Kubi.

Kdaj otroci?

Številne podrobnosti iz njunega razmerja kot tudi vse v zvezi s poroko, poročnim potovanjem in zakonsko srečo nasploh sta Burak in Neslihan podrobno ovekovečila na svojih družbenih omrežjih, s sprotnimi objavami pa z oboževalci delita tudi novosti o svojih najnovejših projektih. Novic o otrocih pa še ni ...

Burak Özçivit poroka.jpg
Igralec se je poročil s svojo dolgoletno spremljevalko in igralko, 31-letno Fahriye Evcen.
Zajem zaslonske slike

Osebna izkaznica

Burak Özçivit
Rojen: 24. decembra 1984, Istanbul
Horoskop: kozorog
Višina: 184 cm
Barva oči: temno rjava

Neslihan Atagül, poročena Doğulu
Rojena: 20. avgusta 1992, Istanbul
Horoskop: levinja
Višina: 169 cm
Barva oči: zelena 

Preberite tudi: Slovenski smučarski skakalec se poslavlja. Kliknite TUKAJ!