mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Strastni in predani

C. R., 12.02.2020 11:00:53

Vokalna skupina je s svojimi odličnimi priredbami pesmi, kot sta Njej in Šum na srcu, dobila kar nekaj oboževalcev, pravi sloves romantikov pa jim je zagotovo pomagala ustvariti avtorska skladba Kako naj jo pozabim. Njihovo ime tako ostaja tudi osrednji moto, rdečo nit pa jim tke izpovedovanje močnih čustev, saj so dovzetni za vse skrivnosti ljubezni, s katerimi odkrivajo življenje, in so zato strastni in predani!

Delite na:
Strastni in predani
/ Marko Delbello Ocepek

Štirje odlični glasbeniki, tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek, so konec lanskega leta oboževalce navdušili z izdajo novega singla Le bog ve, kako te ljubim, v februarju in marcu, mesecih zaljubljenih, pa se bodo z Manco Špik in gostujočim Markom Škugorjem podali na veliko koncertno turnejo Mediteranski večer po slovenskih mestih.

erosi, manca-špik
Manca Špik in šarmantni Erosi
Promocijsko gradivo

Tako bomo lahko uživali ob njihovih prekrasnih glasovih, ki nas hitro pritegnejo v čarobni krog glasbe o uslišani ljubezni in popolni pripadnosti. S svojim petjem prinašajo srečo in združujejo pare ter so zelo zaželeni pevci tudi na poročnih slavjih.

erosi, manca-špik
/
Promocijsko gradivo

SRCE V DALMACIJI

Glasbeni okus članov skupine se zelo razlikuje, kar pripomore k pestrosti njihovega repertoarja. Izvajajo pop, narodno-zabavno glasbo, gospel, popevke in še kaj. Poleg tega se radi podajo v izzive petja a cappella ter ohranjajo narodne in umetne pesmi, izjemno pri srcu pa jim je dalmatinska glasba. Prav slednja jih je povezala s prvim glasom Dalmacije, s katerim polnijo slovenske dvorane in trge, Markom Škugorjem. Konec prejšnjega poletja so do zadnjega kotička napolnili celjski Muzejski trg z Večerno glasbeno čarovnijo in z doseženim uspehom začeli tradicijo, ki jo bodo nadaljevali letos z junijskimi koncerti na petih osrednjih mestnih trgih, in sicer v Škofji Loki, Murski Soboti, Novem mestu, Slovenj Gradcu in Kopru.

ISKRIVA ŽENSKO-MOŠKA ENERGIJA

Na glasbeni poti so se še posebej ujeli s pevko Manco Špik, s katero so posneli uspešnico Bela barka. Med njimi se je iskrila žensko-moška energija, ki je posledično rodila idejo o skupni turneji, ki jo začenjajo na valentinovo, 14. 2. 2020, v Avditoriju Portorož, še isti konec tedna pa bodo nadaljevali v rogaški Kristalni dvorani in športni dvorani v Slovenskih Konjicah na tretjem tradicionalnem koncertu Valentinovo z Erosi. Še posebno konjiški koncert je v tem okolju ena od najodmevnejših prireditev, ki ima množico rednih obiskovalcev. Na letošnjem bodo zaznamovali šesto obletnico delovanja, valentinovo pa obogatili z gostoma iz Dalmacije in Dejanom Vunjakom.

Na svojem februarskem gostovanju z mediteranskimi večeri vabijo še v Cerklje na Gorenjskem in Mursko Soboto, marec pa začenjajo v Ajdovščini, Novem mestu in Celju. Za dan žena bodo peli na Ptuju, nato pa jih boste lahko slišali še v Bovcu, Litiji, Lendavi in Domžalah. Zadnji konec tedna v marcu bodo nastopili v Metliki, na Bledu in v Pivki. Razgibano glasbeno križarjenje, ki so ga navdihnili morje, sonce in prijateljstvo med izjemno pevko Manco Špik in izvrstnimi Erosi, bo poslušalce gotovo navdušilo.

GREJE JIH ZALJUBLJENOST

Zakaj so za rdečo nit nastopov izbrali Mediteran? Njegovo neverjetno moč bodo prenesli v nepozabne večere, polne romantičnosti, sončnih občutij, pristnih čustev in vsega dobrega, kar podarja življenje. Z melodijami bi radi vzvalovili vsa srca in razgibali veselje ter v mrzlih mesecih poskrbeli za toplo razigranost in srečo. Vse to, kar najraje počnejo tudi v najpomembnejših trenutkih mladoporočencev, ki jih fantje s svojimi glasovi pogosto razveseljujejo. Le kaj bi lahko bilo še lepšega na svetu od zaljubljenosti, ko je »že resničnost lepša od pričakovanj«, kakor pojejo v svoji najnovejši skladbi?   

MEDITERANSKI VEČERI

FEBRUAR 2020: Portorož (14.), Rogaška Slatina (15.), Slovenske Konjice (16.), Cerklje na Gorenjskem (28.) in Murska Sobota (29.)

MAREC 2020: Ajdovščina (1.), Novo mesto (6.), Celje (7.), Ptuj (8.), Bovec (14.), Litija (15.), Lendava (21.), Domžale (22.), Metlika (27.), Bled (28.) in Pivka (29.)

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 4, 23.1.2020