Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Spoznajte zvezdnike, ki so se poročili s simpatijami iz mladosti

T. J., 02.09.2019 11:00:00

Občutek, ki te prevzame, ko si mlad in se do ušes zaljubiš v svojo simpatijo, o kateri sanjariš vse dneve in noči in s katero bi se po vsej sili rad udeležil maturantskega plesa, je fantastičen. A hkrati je zaljubljenost v mladih letih tudi velik izziv. Ne nazadnje začneš takrat ravno odkrivati širni svet in se podaš na dolgo pot odraščanja, razvijanja lastne osebnosti in kariere, spoznavanja, kaj ti je všeč in kaj te odvrača. Najti primernega partnerja, ki te na tej poti spremlja, raste skupaj s tabo in ti ostaja zvest, je zelo težko. In prav zato so srednješolske romance, ki se razvijejo v resna in dolgotrajna razmerja, dandanes prava redkost. Kljub vsemu pa obstaja kar nekaj zvezdnikov, ki so se poročili s svojimi simpatijami iz šolskih let, s katerimi so srečni še danes.

Delite na:
Spoznajte zvezdnike, ki so se poročili s simpatijami iz mladosti
Jon Bon Jovi in Dorothea Hurley Profimedia

Jon Bon Jovi in Dorothea Hurley

Preden je 57-letni John Francis Bongioivi mlajši postal slaven glasbenik, glasbeni producent, filantrop in igralec, znan kot Jon Bon Jovi, je drgnil klopi srednje šole Sayreville War Memorial v mestecu Parlin v ameriški zvezni državi New Jersey. Isto izobraževalno ustanovo je obiskovala tudi ženska njegovega življenja, danes 56-letna Dorothea Hurley, v katero se je Jon zaljubil do ušes. Ko se je zvezdnik leta 1989 v okviru turneje New Jersey Syndicate Tour, ki jo je imel s svojo skupino Bon Jovi, ustavil v Los Angelesu, je na skrivaj odpotoval v Las Vegas in 29. aprila v poročni kapelici Graceland dahnil usodni da svoji izbranki. Parčku življenje lepšajo štirje otroci, 26-letna Stephanie Rose, 24-letni Jesse James Louis, 17-letni Jacob Hurley in 15-letni Romeo Jon. 

jeff in kathleen.jpg
Jeff Daniels in Kathleen Rosemary Treado
Profimedia

Jeff Daniels in Kathleen Rosemary Treado

Igralec, glasbenik in dramatik Jeff Daniels je svojo ženo Kathleen Rosemary Treado spoznal v času, ko je obiskoval srednjo šolo Chelsea v istoimenskem mestu v ameriški zvezni državi Michigan. Do oltarja sta se sprehodila leta 1979 in s svojimi otroki, 35-letnim Benom, 32-letnim Lucasom in 29-letno Nellie, še vedno živita v mestu Chelsea, v katerem sta odraščala. Junak komedij Butec in butec ter Butec in butec DA je februarja dopolnil 64 let, kar pomeni, da je že približno pol stoletja zaljubljen v isto žensko.

bono in ali.jpg
Bono in Ali Hewson
Profimedia

Bono in Ali Hewson

Irski glasbenik, poslovnež in filantrop Bono, znan kot pevec rock skupine U2, ki bo prihodnje leto praznoval okrogli 60. rojstni dan, in njegova 58-letna žena Ali Hewson sta se spoznala v srednji šoli Mount Temple Comprehensive School v dublinskem predmestju Clontarf. Njun prvi zmenek se je menda končal tako, da je Bono svojo simpatijo pospremil do avtobusne postaje. Glasbeni zvezdnik in aktivistka ter poslovna ženska, katere dekliški priimek je Stewart, sta si poročne zaobljube izmenjala leta 1982. Danes sta ponosna starša štirih otrok, 30-letne Jordan, 28-letne Memphis Eve, 20-letnega Elijaha Boba Patriciusa Guggija Q-ja in 18-letnega Johna Abrahama.

heather in taylor.jpg
Heather Morris in Taylor Hubbell
Profimedia

Heather Morris in Taylor Hubbell

Heather Morris, 32-letna igralka, plesalka, pevka in model, ki je zaslovela z vlogo Brittany S. Pierce v seriji Glee, je obiskovala srednjo šolo Desert Mountain v Scottsdalu v ameriški zvezni državi Arizona. V isti šoli si je znanje nabiral tudi Taylor Hubbell, ki pa ga Heather takrat še ni poznala. Na zmenke sta začela hoditi šele po tem, ko se je Heather kot 19-letno dekle preselila v Los Angeles in si začela ustvarjati igralsko kariero. Taylor, ki je takrat obiskoval kolidž in igral bejzbol, je z njo navezal stik prek družbenega omrežja Myspace. Njun prvi otrok, Elijah 'Eli' Beckwith, se je rodil septembra 2013, drugi, Owen Barlett, pa februarja 2016. Še pred rojstvom drugega sina, natančneje 16. maja 2015, sta se Heather in Taylor poročila. 

ron in cheryl.jpg
Ron Howard in Cheryl Alley
Profimedia

Ron Howard in Cheryl Alley

Sloviti 65-letni filmski ustvarjalec in igralec Ron Howard je ljubezen svojega življenja našel v srednji šoli John Burroughs v kalifornijskem mestu Burbank. Gre za leto dni starejšo pisateljico Cheryl Alley, s katero se je poročil 7. junija 1975. Svojo ljubezen sta okronala s štirimi otroki, 38-letno Bryce Dallas, ki je danes znana igralka in režiserka, 34-letnima dvojčicama Jocelyn Carlyle in Paige Carlyle, ki je prav tako igralka, in 32-letnim Reedom Crossom.

elizabeth in max.jpg
Elizabeth Banks in Max Handelman
Profimedia

Elizabeth Banks in Max Handelman

Za igralko in filmsko ustvarjalko Elizabeth Banks, ki je februarja praznovala 45. rojstni dan, je bil v ljubezenskem smislu usoden prvi dan na univerzi Pennsylvania. Sedmega septembra 1992, ko je bila stara 18 let, se je namreč zaljubila v Maxa Handelmana, leto dni starejšega športnega novinarja, filmskega producenta in blogarja, ki je obiskoval isto univerzo. Leta 2003 sta se sprehodila do oltarja, pozneje pa sta dobila dva sinova, ki jima ju je povila nadomestna mati: Felix je marca dopolnil osem let, Magnus Mitchell pa bo novembra na rojstnodnevni torti upihnil sedem svečk.  

Samuel L. Jackson in LaTanya Richardson
Samuel L. Jackson in LaTanya Richardson
Profimedia

Samuel L. Jackson in LaTanya Richardson

Sloviti 70-letni igralec in filmski producent Samuel L. Jackson je na kolidžu Morehouse v Atlanti, glavnem mestu ameriške zvezne države Georgia, spoznal leto mlajšo LaTanyo Richardson, ki si danes kruh služi kot igralka in producentka športnih televizijskih programov. Leta 1980 sta Samuel in LaTanya zaplavala v zakonske vode, dve leti pozneje pa sta se razveselila rojstva hčerkice Zoe. 

angela in courtney.jpg
Angela Bassett in Courtney B. Vance
Profimedia

Angela Bassett in Courtney B. Vance

Igralska zakonca, 61-letna Angela Bassett in dve leti mlajši Courtney B. Vance, sta se zaljubila v dramski šoli Yale School of Drama v obmorskem mestu New Haven v ameriški zvezni državi Connecticut. Zakonsko zvezo sta sklenila leta 1997, vzgajata pa dvojčka, dečka Slaterja Josiaha in deklico Bronwyn Golden, ki jima ju je 27. januarja 2006 povila nadomestna mati.

richard in kathy.jpg
Richard Hilton in Kathy Hilton
Profimedia

Richard Hilton in Kathy Hilton

Poslovnež Richard Hilton, ki je pred nekaj dnevi slavil 64. rojstni dan, in 60-letna igralka, modna oblikovalka ter filantropinja Kathy Hilton, ki je takrat imela dekliški priimek Avanzino, sta se spoznala, ko sta obiskovala isto zasebno srednjo šolo. Kathy je bila takrat stara rosnih 15 let, za Richardom pa je bilo 19 pomladi. Leta 1979 sta se sprehodila do oltarja, pozneje pa sta se razveselila štirih otrok. Poleg zelo znanih hčerk, 38-letne Paris in 35-letne Nicky, imata še dva sinova, 29-letnega Barrona Nicholasa Hiltona II. in 25-letnega Conrada Hughesa Hiltona II. 

julia in brad.jpg
Julia Louis - Dreyfus in Brad Hall
Profimedia

Julia Louis - Dreyfus in Brad Hall

Med igralskim tečajem improvizacije na zasebni univerzi Northwestern v mestu Evanston v ameriški zvezni državi Illinois je 58-letna igralka, komedijantka in pevka Julia Louis - Dreyfus, najbolj znana po vlogi Elaine Benes v humoristični seriji Seinfeld, spoznala tri leta starejšega igralca, komika in filmskega ustvarjalca Brada Halla. Pozneje sta oba postala del ekipe nočnega televizijskega šova Saturday Night Live, leta 1987 pa sta se sprehodila do oltarja. V zakonu sta dobila dva sinova, danes 27-letnega Henryja in 22-letnega Charlieja.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 34, 22. 8. 2019