jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

Ženska angel Petisvet.si

Angeli govorijo, slišimo jih drugače!

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

aneta andollini-nik_kmetija Svet24.si

Aneta je našla krivca za poraz in s prstom ...

tilen lotrič Njena.si

Smrt v ožji družini finalista Talentov

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

Zabava

Hrvaški zvezdnik ukradel srce slovenski pevki?

E. J., Zvezde, 10.08.2018 19:01:51

Lepa Nina Donelli trenutno kraljuje na slovenskih in hrvaških radijskih postajah s svojo zadnjo uspešnico Dalmatino, sicer pa veliko pozornosti zbuja tudi z romanco z znanim hrvaškim igralcem Ivanom Hercegom, ki ga poznamo iz tudi pri nas priljubljene serije Larina izbira.

Delite na:
Hrvaški zvezdnik ukradel srce slovenski pevki?
Nina Donelli Nina Donelli

V videospotu Nina nastopa v vlogi mafijke, ki izigra svoje poslovne partnerje in na koncu najde pravo poletno ljubezen. Nina pravi, da je v vlogi mafijke uživala: »Res je, da se rada preizkušam v novih stvareh, in ta izkušnja je bila zame res nekaj posebnega, tudi zaradi tega, ker je bilo prav težko ostati resen ob ekipi, ki je vedno pozitivna in me spravlja v smeh. Snemali smo dva dni v Pirovcu in na Murterju in bilo je res vroče. Z videospotom sem izredno zadovoljna, res je vsako snemanje popolnoma nova izkušnja.« Nina, ki sicer poje v hrvaščini ter velja za eno najobetavnejših glasbenic tako doma kot na Hrvaškem, tudi sama ni imuna na poletne romance. »A je še kdo, ki ni imel poletne romance? Pa s tem ne mislim nič resnega, lahko je tudi samo nedolžno druženje in da ti je nekdo všeč,« pravi simpatična Štajerka.

Preberite tudi: Poglejte jahto Tanje Ribič. Kliknite TUKAJ!

Ljubi hrvaškega igralca

Na 20-letno Nino pa so še posebej pozorni Hrvati, saj je menda v zvezi z najbolj zaželenim in priljubljenim hrvaškim igralcem Ivanom Hercegom, ki se ga gledalke zagotovo spomnijo kot Jakova Zlatarja v televizijski seriji Larina izbira. Par je junija govorice očitno potrdil: z roko v roki sta se udeležila gala večerje za novinarje na CMC festivalu v Vodicah in z nasmeškom pozirala fotografom.

donelli2 POT.jpg
Ivan Herceg velja za največjega hrvaškega zvezdnika in prav njega naj bi ujela Nina.
Revija Vklop

Nino smo seveda povprašali o tem pisanju in zvezi z Ivanom, vendar se o zasebnosti ne želi pogovarjati. Ivan, ki je znan lomilec ženskih src, se na fotografijah z Nino tako znova pojavlja po medijih, saj je po prekinitvi snemanja serije Čista ljubezen kar malce poniknil. Šarmantni igralec je sicer znan po številnih zvezah z znanimi Hrvaticami, na primer televizijsko voditeljico Tatjano Jurić in igralko Ano Majhenić