ANNA_PAYNICH Odkrito.si

Zaradi Pop TV-jevega šova ostala brez službe

Michael Schumacher Svet24.si

Človek, ki Schumacherja obišče vsaj dvakrat na ...

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

Josip Broz Tito Svet24.si

Titov dvojnik, ki je izginil iz zgodovine

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

marusa katarina Njena.si

Zopet hud prepir v Baru!

Zabava

Hrvaški zvezdnik ukradel srce slovenski pevki?

E. J., Zvezde, 10.08.2018 19:01:51

Lepa Nina Donelli trenutno kraljuje na slovenskih in hrvaških radijskih postajah s svojo zadnjo uspešnico Dalmatino, sicer pa veliko pozornosti zbuja tudi z romanco z znanim hrvaškim igralcem Ivanom Hercegom, ki ga poznamo iz tudi pri nas priljubljene serije Larina izbira.

Delite na:
Hrvaški zvezdnik ukradel srce slovenski pevki?
Nina Donelli Nina Donelli

V videospotu Nina nastopa v vlogi mafijke, ki izigra svoje poslovne partnerje in na koncu najde pravo poletno ljubezen. Nina pravi, da je v vlogi mafijke uživala: »Res je, da se rada preizkušam v novih stvareh, in ta izkušnja je bila zame res nekaj posebnega, tudi zaradi tega, ker je bilo prav težko ostati resen ob ekipi, ki je vedno pozitivna in me spravlja v smeh. Snemali smo dva dni v Pirovcu in na Murterju in bilo je res vroče. Z videospotom sem izredno zadovoljna, res je vsako snemanje popolnoma nova izkušnja.« Nina, ki sicer poje v hrvaščini ter velja za eno najobetavnejših glasbenic tako doma kot na Hrvaškem, tudi sama ni imuna na poletne romance. »A je še kdo, ki ni imel poletne romance? Pa s tem ne mislim nič resnega, lahko je tudi samo nedolžno druženje in da ti je nekdo všeč,« pravi simpatična Štajerka.

Preberite tudi: Poglejte jahto Tanje Ribič. Kliknite TUKAJ!

Ljubi hrvaškega igralca

Na 20-letno Nino pa so še posebej pozorni Hrvati, saj je menda v zvezi z najbolj zaželenim in priljubljenim hrvaškim igralcem Ivanom Hercegom, ki se ga gledalke zagotovo spomnijo kot Jakova Zlatarja v televizijski seriji Larina izbira. Par je junija govorice očitno potrdil: z roko v roki sta se udeležila gala večerje za novinarje na CMC festivalu v Vodicah in z nasmeškom pozirala fotografom.

donelli2 POT.jpg
Ivan Herceg velja za največjega hrvaškega zvezdnika in prav njega naj bi ujela Nina.
Revija Vklop

Nino smo seveda povprašali o tem pisanju in zvezi z Ivanom, vendar se o zasebnosti ne želi pogovarjati. Ivan, ki je znan lomilec ženskih src, se na fotografijah z Nino tako znova pojavlja po medijih, saj je po prekinitvi snemanja serije Čista ljubezen kar malce poniknil. Šarmantni igralec je sicer znan po številnih zvezah z znanimi Hrvaticami, na primer televizijsko voditeljico Tatjano Jurić in igralko Ano Majhenić