Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Sanjski moški Hrvaške

M.Š., 16.02.2020 11:00:10

Kandidat nove sezone je Goran Jurenec.

Delite na:
Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec Pop TV

Pred nami je nova vznemirljiva romantična pustolovščina, polna čustev in ljubezenskih zapletov. Prihaja nov sanjski moški, zapeljivi Goran Jurenec, za katerega se bo potegovalo 19 deklet, ki se bodo trudila osvojiti njegovo srce.

05-tv-sanjskimoski-kandidatke.jpg
Sanjski moški Hrvaške (1), Goran Jurenec
Pop TV

Sanjski moški v družbi lepotic, ki so ostale v igri, da osvojijo njegovo srce. Gledalci so takoj opazili, da se je Goran najprej znebil mladih mamic. Naključje?

Zelo priljubljena sezona hrvaškega resničnostnega šova, v katerem Mijo Matić (27), trener, hrvaški prvak v bodybuildingu, gasilec, maneken in kolumnist, med 19 kandidatkami išče srčno izbranko, se počasi izteka. V četrtek bo znano, katera je osvojila njegovo srce, čeprav tisti, ki spremljate šov, že dolgo veste razplet ... in nadaljevanje ljubezenske zgodbe za kamerami.

Že v petek, 7. februarja, se je v novi sezoni, ki je bila premierno na sporedu leta 2018, predstavil nov sanjski moški. 38-letni Goran Jurenec se je poklicno ukvarjal s košarko, po poškodbi pa se je v celoti posvetil manekenstvu in igralstvu. Prihaja iz Berlina, poleg izklesanega telesa pa navdušuje z iskrivim pogledom in nalezljivim smehom. Tudi Goran bo med kandidatkami spoznal slovenska dekleta, najpomembnejše vprašanje pa je, ali bo med vsemi 19 lepoticami našel svojo bodočo ženo.

Za njegovo pozornost se bodo potegovale: Vesna Stanić (22), Ivana Kopilaš (36), Rada Tomić (38, Ana Tomičić (20), Vahdela Vlahović (30), Ivana Milat (38), Aleksandra Mitrović (24), Alena Nezirević (32), Mirna Gostinski (23), Marija Malenica (30), Klara Perko (32), Karla Krneta (32), Iva Runjanin (29), Gabrijela Fatorić, Hana Rodić (21), Nandi Uzelec (28) in kar tri Slovenke – Klavdija Kolar (40), Daisy Zaccarin (24) in Ana Raščan (33). Čeprav ima na začetku nekoliko treme, Goran komaj čaka, da spozna svoje punce. A že po prvi epizodi se od nadaljnjega tekmovanja poslovijo kar štiri kandidatke …

Goran Jurenec je z mamo dolga leta živel v Berlinu. Med drugim je dobil ponudbo, da sodeluje v nemški različici šova, ki pa jo je zavrnil.

05-tv-sanjskimoski-ana.jpeg
Sanjski moški Hrvaške, Ana Raščan
Pop TV

Slovenka Ana Raščan (33) sanja o popolnem moškem, ki bi ji ukradel srce. Je radovedna novinarka, voditeljica in ljubiteljska igralka. Po poklicu je profesorica fizike in športa, poleg številnih aktivnosti pa se ukvarja še s hip hopom, rolanjem, kolesarjenjem in plesom na drogu.

05-tv-sanjskimoski-daisy.jpeg
Sanjski moški Hrvaške, Daisy Zaccarin
HRTL

 Simpatična in skromna Daisy Zaccarin (24) je programerka, ki živi v Medulinu, ima pa slovenske korenine. Obožuje potovanja v neznano in zase trdi, da je vedno pozitivna ter da pri partnerju najbolj ceni odkrit pogovor o vsem. Ugotovila je, da z osebo, ki je vedno prepričana v svoj prav, ne more biti.

05-tv-sanjskimoski-klavdija.jpeg
Sanjski moški Hrvaške, Klavdija Kolar
HRTL

Klavdija Kolar (40) si želi želi iskrenega in premišljenega moškega, ki bo središče njenega sveta. Zaposlena je v Javnem zavodu Šport Ljubljana, sicer pa je z družino otroštvo preživela v Čakovcu. Sebe opisuje kot iskreno, odločno in energično žensko, ne pozabi pa omeniti, da so je že trikrat prosili za roko.

05-tv-sanjskimoski-okvircek-mihaela.jpg
Sanjski moški Hrvaške, Mihaela Muhvić
HRTL

Za katero od deklet se bo odločil Mijo? 

05-tv-sanjskimoski-okvircek-mijo.jpg
Sanjski moški Hrvaške, Mijo Matić
HRTL

05-tv-sanjskimoski-okvircek-nusa.jpg
Sanjski moški Hrvaške, Nuša Rojc
HRTL

V zadnjem tednu pred velikim finalom sezone so ostala še štiri dekleta, in sicer Silvia, Nikolina, Mihaela in Nuša. Čeprav dekleta svoj nemir in ljubosumje skrivajo za nasmeškom in šalami, je jasno, da jim ni vseeno, kaj se bo zgodilo. Da bi preveril svoje občutke, gre Mijo z vsako od deklet ponovno na zmenek, nato pa na pomoč pokliče še očeta in dva prijatelja, da se tudi oni pogovorijo z izbrankami in podajo svoje mišljenje. A videti je, da se je Mijo že zdavnaj odločil, katero bo izbral zase, težava pa je, da to ve le on. Počakati bo treba do samega konca, da to obelodani še pred svetom! 

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 5, 30.1.2020