Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

S podoknico osvojil tangice

PR, 22.09.2020 18:36:19

Zahtevna naloga je čakala voditelja Anteninega zajtrka. Prepričati Ines Erbus, da mu izroči njene tangice. Ines ni bila najbolj navdušena nad načinom.

Delite na:
S podoknico osvojil tangice
Pa jiih je le dobil. Hitradio Antena

Voditelj Anteninega zajtrka Matic Herceg je dobil zahtevno nalogo - dobiti tangice Ines Erbus.

V Anteninem zajtrku, kjer poslušalce zabavajo Jean Frbežar, Jerica Zupan in Matic Herceg so začeli z rubriko "Za Matica življenje ni potica", kjer Matic dobiva zelo »odštekane« izzive.

V prvem si je moral priboriti tangice Ines Erbus, jih predati uredniku Hitradia Antena in mu zapeti "vse najboljše", čeprav ni imel rojstnega dne.

»To, da dobiš tangice Ines Erbus je želja marsikaterega moškega, zato naloga ni bila lahka. Kljub temu, da jo poznam, mi je vhodna vrata zaprla pred nosom. V primeru, da tega ne bi opravil, bi me čakala neprijetna kazen (čiščenje gnoja v štali), zato sem se odločil, da ne obupam. Pomagati mi ni mogla niti njena prijateljica Nika Krmec preko telefona. Ampak nisem obupal. Prijel sem megafon in ji pod njenim oknom zapel podoknico,« je v smehu dejal Matic, ki je tangice dobil samo zato, da ... neha peti!

»Nikoli se še nisem toliko trudil za tangice, kot tokrat. Ampak bilo je vredno. Dobil sem čisto sveže tangice od Ines Erbus in njene nove kolekcije Šah mat, ki jo bo kmalu izdala. Prvi imam ta privilegij.

Celotno zgodbo bi opisal kot ekstremno neprijetno, ampak zabavno. Komaj že čakam naslednje izzive. Mislim, da ni naloge, ki je ne bi mogel opraviti,« je pogumno dejal priljubljeni voditelj.