Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

preklinjanje 2 Petisvet.si

Šokantno dognanje: če preklinjate, ste pametnejši

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

Romantiko vrnejo z obrestmi!

C. R., 11.02.2019 13:59:58

Člani ansambla Livada tokrat poslušalcem in gledalcem v posluh ponujajo najnovejšo pesem, ki diši po ljubezni in valentinovem.

Delite na:
Romantiko vrnejo z obrestmi!
Fantje ansambla Livada so v videospotu k sodelovanju povabili pevko Hano. Promocijsko gradivo

Kako ansamblu dati ime? To je vprašanje, s katerim se mnogi mladi glasbeniki pogosto srečujejo. Ansambel Livada deluje od leta 2011. Tudi oni so ime iskali kar nekaj časa, tako dolgo, da se je med domačini že prijelo »Livada«, potem so to tudi ostali. Ponosni so na festivalsko zmago po mnenju strokovne komisije na festivalih Igramo kot znamo (Vrhnika 2012) in Cerkvenjak 2013, pa tudi na vse ostale festivalske nastope. »Eden od velikih projektov je bila izdaja prvega albuma. Svojevrsten uspeh je tudi organizacija tradicionalnega koncerta »Večer z ansamblom Livada, ki bo letos že 7. leto zapored. Zagotovo pa si kot uspeh štejemo vsak nastop, kjer so naročniki z nami zadovoljni, vsako skladbo, ki jo ljudje prepevajo z nami, in pa vsak trenutek, ko smo skupaj in delamo nekaj, kar nas veseli,« pravijo.

Tokrat poslušalcem in gledalcem v posluh ponujajo najnovejšo pesem, ki diši po ljubezni in valentinovem. S produkcijsko hišo televizije Veseljak so posneli videospot. Izvemo, da je bila skladba Valentinovo napisana precej po resnični zgodbi. »In tudi spot je zgodbo zelo dobro prikazal. Pogovarjali smo se, da bi izdali novo skladbo v začetku novega leta in bolj kot smo razmišljali, kaj bi radi dali ljudem, bolj se nam je zdela skladba primerna. Igralski par smo dobili precej naključno. S Hano smo se pogovarjali, da snemamo videospot, ko je slišala skladbo (ki ji je bila zelo všeč), je rekla, da bi z veseljem nastopila z nami v videospotu. S Hano smo zelo zadovoljni, ne le da jo ima kamera rada, poleg vsega je še super punca, ki ne komplicira in med odmori z veseljem zapoje skupaj z nami in je med drugim tudi pevka ansambla Dolenjskih 5,« še povedo.

LIVADA 2.jpg
Skladba Valentinovo je napisana precej po resnični zgodbi.
Promocijsko gradivo

In kakšni romantiki so fantje? »Težko bi ocenil, kdo je najbolj romantičen, lahko pa zagotovo rečem, da je vsak po svoje romantičen. Je pa zagotovo res, da včasih v zasedenih terminih kdo malo pozabi na romantiko, vendar na koncu vedno vrnemo z obrestmi (smeh). V tem hitrem tempu življenja se premalo zavedamo, da je vse minljivo in premalo časa posvečamo ljudem, ki jih imamo radi. Življenje bi moral biti praznik vsak dan, zato presenetite svoje najbližje že jutri in ne čakajte na valentinovo, da svoji simpatiji prinesete vrtnico,« pravijo simpatični fantje doma iz Borovnice.