objemanje dreves Dobra karma

Zaščitniki božanskih modrosti na Zemlji: ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

NIJZ o cepivu za covid-19 ter ugodni ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Romantiko vrnejo z obrestmi!

C. R., 11.02.2019 13:59:58

Člani ansambla Livada tokrat poslušalcem in gledalcem v posluh ponujajo najnovejšo pesem, ki diši po ljubezni in valentinovem.

Delite na:
Romantiko vrnejo z obrestmi!
Ansambel Livada Promocijsko gradivo

Kako ansamblu dati ime? To je vprašanje, s katerim se mnogi mladi glasbeniki pogosto srečujejo. Ansambel Livada deluje od leta 2011. Tudi oni so ime iskali kar nekaj časa, tako dolgo, da se je med domačini že prijelo »Livada«, potem so to tudi ostali. Ponosni so na festivalsko zmago po mnenju strokovne komisije na festivalih Igramo kot znamo (Vrhnika 2012) in Cerkvenjak 2013, pa tudi na vse ostale festivalske nastope. »Eden od velikih projektov je bila izdaja prvega albuma. Svojevrsten uspeh je tudi organizacija tradicionalnega koncerta »Večer z ansamblom Livada, ki bo letos že 7. leto zapored. Zagotovo pa si kot uspeh štejemo vsak nastop, kjer so naročniki z nami zadovoljni, vsako skladbo, ki jo ljudje prepevajo z nami, in pa vsak trenutek, ko smo skupaj in delamo nekaj, kar nas veseli,« pravijo.

Tokrat poslušalcem in gledalcem v posluh ponujajo najnovejšo pesem, ki diši po ljubezni in valentinovem. S produkcijsko hišo televizije Veseljak so posneli videospot. Izvemo, da je bila skladba Valentinovo napisana precej po resnični zgodbi. »In tudi spot je zgodbo zelo dobro prikazal. Pogovarjali smo se, da bi izdali novo skladbo v začetku novega leta in bolj kot smo razmišljali, kaj bi radi dali ljudem, bolj se nam je zdela skladba primerna. Igralski par smo dobili precej naključno. S Hano smo se pogovarjali, da snemamo videospot, ko je slišala skladbo (ki ji je bila zelo všeč), je rekla, da bi z veseljem nastopila z nami v videospotu. S Hano smo zelo zadovoljni, ne le da jo ima kamera rada, poleg vsega je še super punca, ki ne komplicira in med odmori z veseljem zapoje skupaj z nami in je med drugim tudi pevka ansambla Dolenjskih 5,« še povedo.

LIVADA 2.jpg
Skladba Valentinovo je napisana precej po resnični zgodbi. In tudi videospot je zgodbo zelo dobro prikazal.
Promocijsko gradivo

In kakšni romantiki so fantje? »Težko bi ocenil, kdo je najbolj romantičen, lahko pa zagotovo rečem, da je vsak po svoje romantičen. Je pa zagotovo res, da včasih v zasedenih terminih kdo malo pozabi na romantiko, vendar na koncu vedno vrnemo z obrestmi (smeh). V tem hitrem tempu življenja se premalo zavedamo, da je vse minljivo in premalo časa posvečamo ljudem, ki jih imamo radi. Življenje bi moral biti praznik vsak dan, zato presenetite svoje najbližje že jutri in ne čakajte na valentinovo, da svoji simpatiji prinesete vrtnico,« pravijo simpatični fantje doma iz Borovnice.