Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Romanca na snemanju?

M.Š., Vklop, 08.06.2019 12:00:00

Mehiški tabloidi poročajo o vroči aferi med Irino Baeva in Sebastianom Rullijem.

Delite na:
Romanca na snemanju?
Kaj se v resnici dogaja med vpletenimi zvezdniki? www.lanetanoticias.com

V svetu mehiških telenovel zadnje tedne odmevajo govorice, da je Sebastian Rulli (Resnične ljubezni) prevaral svojo dologoletno partnerico Angelique Boyer, ki te dni blesti v uspešnici Amar a muerte (Ljubiti do smrti). Na snemanju svoje nove serije El ultimo dragon (Poslednji zmaj) naj bi se zapletel s soigralko Irino Baeva (In prišla je ljubezen).

Rulli tovrstnih govoric ni komentiral, je pa večkrat poudaril, da imata z Irino dober odnos na snemanju in da jo izjemno ceni kot igralko. Baeva, sicer partnerica Gabriela Sota, s katerim skupaj igrata v telenoveli In prišla je ljubezen, pa je govorice glasno zanikala: »Sebastian je krasen prijatelj. Dobro se razumeva, na snemanju se odlično ujemava. Spoznala sem tudi Angelique, ki je prekrasna. Nikoli ji ne bi prevzela moškega.« Kmalu zatem se je oglasil še Gabriel Soto. Po njegovih besedah gre le za »trače, ki niso resnični. Verjamem v Irinino ljubezen, neumne govorice ne bodo ogrozile najinega razmerja. Sebastian in Irina skupaj snemata novo serijo in sta se krasno ujela, tako kot preostala ekipa. Ko se igralca na snemanju odlično razumeta, mediji hitro pomislijo na razmerje, a ste se v tem primeru močno ušteli.«

22-tele-romanca-1-nosilna.jpg
Angelique Boyer, Sebastian Rulli
Arhiv Vklopa

Marsikoga pa je presenetilo dejstvo, da se na govorice ni odzvala Angelique, ta čas številka ena med mehiškimi igralkami, saj jo lahko pošteno skrbi, predvsem zaradi Irininega »slovesa«. Zvezdnica z ruskimi koreninami je namreč znana kot »razdiralka zakonov« in ljubiteljica »prepovedanega sadja«, saj si na snemanjih hitro najde ljubimca. Najbolj je odmevala prav afera z Gabrielom Sotom na snemanju telenovele In prišla je ljubezen (Vino el amor). Čeprav sta oba vztrajno zatrjevala, da sta zgolj prijatelja, so se govorice kmalu izkazale za resnične, saj se je Soto ločil od žene Geraldine Bazan, s katero ima dva otroka, kmalu zatem pa so zaljubljenca ujeli še fotografi. Soto je sicer trdil, da se je romanca razvila šele po ločitvi, vendar ga je na laž postavila njegova žena, ki je javno priznala, da so bili njegovi številni skoki čez plot z Baevo glavni razlog za ločitev.

07-tele-inprislajeljubezen-vinoelamor.jpg
Z Gabrielom Sotom sta se spoznala na snemanju telenovele In prišla je ljubezen.
Pop TV

A tudi Sebastian Rulli ni ravno nedolžen. Tudi on je namreč Angelique zapeljal na snemanju Tereze, ko je bila ona v razmerju s producentom Josejem Albertom Castrom. Glede na to, da ne Baevi ne Rulliju ljubimkanje na snemanju ni tuje, ostaja vprašanje, ali sta res zgolj zelo dobra igralca ali v resnici drug drugemu grejeta posteljo, medtem ko prisegata na zvestobo svojima partnerjema.