malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Razkrinkana Pamela Anderson

S. D., Zvezde, 13.03.2019 20:01:27

Prijatelji igralke Pamele Anderson so razkrili, da prsata 51-letnica čisto po tiho načrtuje poroko s francoskim nogometašem Adilom Ramijem.

Delite na:
Razkrinkana Pamela Anderson
Z nogometašem Adilom Ramijem naj bi skočila v zakon že letos poleti. Profimedia

K temu naj bi Pamelo Anderson še spodbudilo dejstvo, da se je pred kratkim poročil njen prvi (od treh) mož in veliki ljubimec Tommy Lee. Pamela in 33-letni Adil sta par dobro leto in pol, in čeprav je njuna zveza v tem kratkem času doživela kar nekaj vzponov in padcev, sta zadnje mesece spet kot eno srce in ena duša ter prav kmalu načrtujeta nov, pomemben korak v njuni zvezi. Poročila naj bi se na jugu Francije v krogu najtesnejših prijateljev in družinskih članov, srečni dogodek pa naj bi se zgodil letos bodisi julija bodisi avgusta.

anderson 1.jpg
Pamela Anderson se je odločila, da še petič dahne usodni da.
Profimedia

»Vsi smo veseli, da jo je Adil končno zaprosil za roko, saj jo ima za boginjo,« pravijo igralkini prijatelji, ki so že prejeli ustno vabilo na poroko, pisno pa naj bi sledilo v kratkem. Pamela in Adil sta se spoznala maja leta 2017 na enem od tekmovanj v formuli 1. »Neverjeten je. Živiva zdravo, preprosto, čudovito življenje brez pretiranega razkošja,« je pred kratkim spregovorila Pamela, ki je pravi nič ne moti, da je med njima celih osemnajst let starostne razlike. »Adil je prepričan, da nisem stara petdeset let, temveč šele trideset.«

anderson 3.jpg
Pamela s sinovoma Brandonom in Dylanom.
Profimedia

Pamela živi z njim v Marseillu, kjer Adil igra nogomet pri tamkajšnjem klubu Olympique Marseille. V Franciji pa jo redno obiskujeta tudi njena sinova, 22-letni Brandon in 21-letni Dylan, ki sta se ji rodila v zakonu s Tommyjem Leejem. Mladeniča, ki se oba uspešno uveljavljata predvsem kot manekena, se odlično razumeta z Adilom in mami privoščita veliko sreče.

Objavljeno v reviji Zvezde št. 11, 13. 3. 2019.