Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Prva Kmetija z rekordno gledanostjo: je Franko že zapečatil Anetino usodo?

Brigita Potočki, 25.09.2018 22:05:28

Nova, luksuzna Kmetija je v ponedeljek odprla svoja vrata in pred televizijske zaslone privabila več kot polovico gledalcev, ki so tisti večer sedeli pred TV sprejemniki.

Delite na:
Prva Kmetija z rekordno gledanostjo: je Franko že zapečatil Anetino usodo?
Tekmovalci so zvezdniško vkorakali na Kmetijo. Pop TV

In ti so najprej opazili to, kar so producenti ves čas napovedovali, namreč da bo to najlepša Kmetija do sedaj, tako po ambientu kot po njeni populaciji. Kmetija je tokrat razdeljena na ‘navadne’ in ‘zvezdniške’ tekmovalce in ti prvi so prihod drugih pikro pokomentirali, češ da so prefini za delo na kmetiji. Zvezdniški tekmovalci pa so na navadne gledali zviška, saj so prepričani, da so zato, ker so že sodelovali v resničnostnih šovih, boljši od njih. Ali so zato v resnici v prednosti se bo izkazalo že v tem tednu.

kmetija ep1_aneta_razočarana_nad_frankovo_odločitvijo.png
Aneta razočarana nad Frankovo odločitvijo.
Pop TV

Preberite tudi: Željko Bebek navdušil v Ljubljani. Kliknite TUKAJ!

Za začetek je bilo za marsikoga presenečenje že to, da je Franko prvi glava družine. Ta je namreč takoj razjezil Aneto, ker jo je postavil za deklo. ‘’Franko taktizira že prvi dan. S tem je že drugim pokazal, da je namazan z vsemi žavbami. Tukaj ima zlonamerne fore,’’ je njegovo izbiro pokomentirala Aneta, ki ima s Frankom še neporavnane račune iz časov, ko sta skupaj sodelovala v resničnostnem šovu Survivor. Aneta in Franko sta se namreč skregala, ker je Franko pojedel čokoladico, ki je bila namenjena filipinskim otrokom in od takrat nista spregovorila besede. Franko je s tem, ko je Aneto postavil za deklo, v resnici zapečatil njeno usodo. Odločil je, da bo Aneta prva dvobojevalka. Nekoliko jezna, da mu je dala še eno priložnost, je ta povedala: ‘’Franko je potrdil, da me občutek ni varal. Da je igralec, dvolična oseba in hinavc. To sem ugotovila že pred parimi leti in mi je žal, da sem mu dala še eno priložnost.’’

kmetija 2 ep1_gospodarica_prvo_nalogo.png
Gospodarica kmetije s prvo nalogo.
Pop TV

Glava družine Franko bo moral v prvem tednu z ostalimi tekmovalci izpeljati kar nekaj zahtevnih nalog, ki mu jih je zaupala gospodarica Nada, kot na primer postaviti nove gredice, jih pobarvati in vanje presaditi nekaj pridelkov. Naloga na videz ni težka, a če jim je ne bo uspelo opraviti, se bo prenesla v naslednji teden in dodala k novim nalogam.

kmetija 3 ep1_franko_najde_sporočilo.png
Franko najde sporočilo.
Pop TV