Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Pri snemanju upoštevali vsa zdravstvena navodila

PR, 12.05.2020 20:00:44

Člani priljubljene hrvaške zasedbe Pravila igre so v času koronavirusa oboževalce presenetili s pozitivno pesmijo Usne od šećera, za katero so posneli tudi videospot.

Delite na:
Pri snemanju upoštevali vsa zdravstvena navodila
Pravila igre Petra Ria

Lansko leto je bilo za skupino Pravila igre izjemno uspešno, saj je bil njihov hit Samo zbog nje nagrajen z glasbeno nagrado publike - cesarica, hkrati jim je bila podeljena tudi nagradna Top.HR Music Awards za skupino leta. Pesem Usne od šećera je njihov prvi glasbeni projekt v letu 2020, njihovi oboževalci pa ob njem ne skrivajo navdušenja.

»Aktualna pandemija je vplivala na cel svet in je tako tudi nam spremenila letošnje načrte. Kljub temu smo se trudili, da smo ves ta čas ostali podpora našim poslušalcem in sledilcem na družbenih omrežjih, saj vemo, da je za nekatere težko, da moramo biti doma. Zato smo se odločili, da iz vsega tega potegnemo najboljše, in smo spremenili svoje načrte tako, kot znamo. Zato želimo predstaviti pesem, zaradi katere se počutimo optimistično in dobro, ter to veselje in upanje prenesti tudi na vse poslušalce,« pravijo fantje iz skupine Pravila igre.

Pravila igre 3
Izsek iz videospota Usne od šećera
Petra Ria

Pod pesem se podpisuje dvojec Sonja in Miro Buljan, nastala pa je pod okriljem GEMA Produkcije. Za videospot pa je poskrbela ekipa DARPRO.tv. Pri snemanju so upoštevali vsa navodila, tako je bilo hkrati v prostoru le pet oseb na priporočeni razdalji, videospot so snemali na dveh zagrebških balkonih, dron pa ima tokrat prav posebno, nekoliko drugačno vlogo. Kakšno? Preverite v novem videospotu!