ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Pri Črnem Petru in Ta teden z Juretom Godlerjem prihajata že 21. februarja

PR, 10.02.2020 13:49:29

Že v petek, 21. februarja, bo na Planetu premierni del nove sezone oddaje Pri Črnem Petru, ki nam bo ob 20. uri pripravila pravo pustno rajanje, ob 21.30 pa bo premierno na Planetu tudi 11. sezona nagrajene satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem.

Delite na:
Pri Črnem Petru in Ta teden z Juretom Godlerjem prihajata že 21. februarja
. .

Med oddajami domače produkcije nas bo na Planetu v pričakovanju pomladi najprej pozdravila ekipa zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo s posebno pustno oddajo prvič na sporedu že v petek, 21. februarja, ob 20. uri. Pustna oddaja bo poskrbela za kar nekaj presenetljivih preoblek, gledalce in občinstvo v najbolj zabavni televizijski gostilni pa bodo med drugim zabavali Rebeka Dremelj, Ansambel Rok Žlindre in Regina.

Prva oddaja bo hkrati obarvana evrovizijsko in goste bo zabavala tudi ABBA, v katero se bodo prelevili znani obrazi iz oddaje Pri Črnem Petru in gledalci bodo lahko le ugibali, kdo je kdo. Junake iz gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu v novi sezoni čaka tudi nov izziv, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika, zato bodo staknili skupaj glave in stvari vzeli v svoji roke …

"Pri takšnih likih, kot sedijo za omizjem oddaje Pri Črnem Petru, nikoli ne more biti dolgčas. Že pri pisanju scenarijev in kasneje na snemanjih se tako zabavamo, da se to preprosto mora videti tudi na tv-zaslonih," je povedal avtor oddaje Jože Potrebuješ: "V oddaji je zelo veliko improvizacije in trudimo se, da bi bile vse norčije čim bolj pristne. Tudi ko ne gre vse po načrtu."

Slika2.png
.
.

Prav tako v petek, 21. februarja, se bo ob 21.30 na Planetu začela nova, že 11. sezona satirične oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, ki je voditelju Juretu Godlerju prinesla viktorja in dve nagradi žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik, lani pa je žaromet prevzel v kategoriji najboljšega voditelja razvedrilne tv-oddaje. "Na sporedu smo že od marca 2015 in začenjamo z 11. sezono, na kar sem zelo ponosen," pravi Jure, ki nikoli ne pozabi izpostaviti tudi ekipe piscev, ki skrbijo za zabavna besedila v oddaji.