Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Predebela za fatalno Rubi?

M.Š., Vklop, 18.04.2019 20:01:25

Producenti so igralki Claudii Martín postavili ultimat: če hoče igrati Rubi, bo morala čim prej shujšati.

Delite na:
Predebela za fatalno Rubi?
Barbara Mori je bila nepozabna Rubi. promo

Pred časom je v javnost prišla novica, da Televisa pripravlja priredbe nekaterih svojih najbolj priljubljenih telenovel in da zato pospešeno išče primerne igralke in igralce. Potrjeni sta že novi priredbi Prevar (La Usurpadora), v katerih sta igrala Gabriela Spanic in Fernando Colunga, in nepozabne Rubi (2004), v kateri je blestela Bárbara Mori.

15-tele-rubi-barbaramori-2.jpg
Barbarina soigralca v seriji iz leta 2004 sta bila Sebastián Rulli in Eduardo Santamarina.
promo

Ob tako slovitih imenih so mediji polni namigovanj, katera od igralk bo sprejela tako zahteven izziv. Medtem ko se za Prevare še išče primerna kandidatka – Angelique Boyer je v enem zadnjih intervjujev že zavrnila to možnost –, pa je že skoraj gotovo, da bo v vlogi fatalne Rubi zaigrala 29-letna mehiška igralka Claudia Martín, ki je na letošnji podelitvi televizijskih nagrad TVyNovelas prejela nagrado za najboljšo negativko. Prav vloga zlobne Eve Carvajal v seriji Amar a muerte (Dokler naju smrt ne loči), za upodobitev katere je bila nagrajena, ji je prinesla to edinstveno priložnost. Govori se, da je Claudia z navdušenjem sprejela vlogo in se je že začela pripravljati ter prebirati scenarij, ki ga piše Leonardo Padrón, sicer scenarist zgoraj omenjene telenovele.

15-tele-rubi-nosilna-2.jpg
Claudia Martín je letos prejela nagrado za najboljšo zlobnico kot Eva Carvajal v seriji Amar a muerte.
promo

Po poročanju medijev pa naj bi producente zmotili njeni – kilogrami. Claudia, ki se je januarja poročila, se je po koncu snemanja namreč malce zredila. »V času snemanja Amar a muerte je bila Claudia videti popolno. Še preden smo objavili, da bo ona nova Rubi, so številni ljubitelji telenovel na družbenih omrežjih navijali prav zanjo. Toda stopiti v Barbarine čevlje ni tako preprosto – tako glede karizme kot videza. Vsi so prepričani, da bo Claudia kos izzivu, vendar bi teh nekaj odvečnih kilogramov, predvsem okoli trebuha in bokov, resno ogrozilo njeno vlogo, zato so jo opozorili, naj čim prej shujša,« je za medije povedal neznani vir.

Nekateri celo namigujejo, da imajo producenti že pripravljeno zamenjavo. To naj bi bila Macarena Achaga, vendar je bolj verjetno, da zanjo hranijo vlogo Rubijine smrtne sovražnice, nežne Maribel; v izvirniku jo je igrala čudovita Jacqueline Bracamontes.

15-tele-rubi-achaga.jpg
Macarena Achaga – Rubi ali Maribel?
promo

Kar je res in kaj ne, bo kmalu jasno, saj se začetek snemanja o zapeljivi in preračunljivi povzpetnici, ki naredi vse za denar in slavo, a na koncu doživi bridek konec, nezadržno bliža. Priredba naj bi imela okoli 25 epizod.