andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Poslavlja se Ženska!

M.Š., Vklop, 10.06.2019 19:01:33

Zadnja epizoda druge sezone turške nadaljevanke Ženska.

Delite na:
Poslavlja se Ženska!
Ženska-Kadin, Bahar promo

Slab mesec po predvajanju na turški televiziji, 28. maja, bomo tudi slovenski gledalci doživeli začasno slovo junakov priljubljene nadaljevanke z Bahar (Özge Özpirinçci) na čelu. Na sporedu je bila namreč zadnja epizoda druge sezone.

23-tele-zenska-4.jpg
Ženska-Kadin, Širin
promo

Nadaljevanka – gre sicer za priredbo japonske serije – je takoj ob premieri prevzela številne gledalce, predvsem s pretresljivo zgodbo glavne junakinje, ki je ob izgubi ljubečega moža – za katerega se je kasneje izkazalo, da je živ – morala sama skrbeti za odraščajoča otroka, vmes hudo zbolela, ob tem pa se je morala spopadati še s številnimi pastmi zlonamerne sestre. Prva sezona se je končala z napetim trenutkom, ko je mali Doruk pred bolnišnico prepoznal svojega očeta, in komaj smo dočakali drugo sezono in nadaljevanje zgodbe.

23-tele-zenska-2.jpg
Ženska-Kadin, Doruk, Nisan
promo

Druga sezona, ki je premiero doživela septembra lani, pa je marsikoga pustila hladnega in celo razočaranega. Po mnenju mnogih se je namreč zgodba preveč razvlekla in zapletla in ni sledila toku prve sezone. Tudi gledanost je proti koncu sezone že kar precej upadla, vendar je bila še vedno na vrhu najbolj gledanih torkovih serij, prav tako je bila serija tudi letos nagrajena s številnimi nagradami in tudi po anketah priljubljenih TV-parov sta bila Bahar in Arif (ne Sarp) med prvimi petimi. Kljub vsemu je dolgo viselo v zraku, ali bo nadaljevanka sploh dobila nadaljevanje – kar so ustvarjalci z veseljem potrdili sredi aprila. Tretja sezona bo premiero doživela jeseni.

23-tele-zenska-5.jpg
Ženska-Kadin, Piril
promo

Gledalci boste priča še bolj dramatičnemu zapletu, zaradi česar bo čakanje na novo sezono toliko bolj napeto in vznemirljivo. Seveda vam konca ne izdamo, objavljamo pa nekaj fotografij iz zadnjih nekaj epizod nadaljevanke.

23-tele-zenska-6.jpg
Ženska-Kadin, Sarp, Arif
promo

Objavljeno v reviji Vklop št. 22, 30. 5. 2019.