mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Poslavlja se Ženska!

M.Š., Vklop, 10.06.2019 19:01:33

Zadnja epizoda druge sezone turške nadaljevanke Ženska.

Delite na:
Poslavlja se Ženska!
Ženska-Kadin, Bahar promo

Slab mesec po predvajanju na turški televiziji, 28. maja, bomo tudi slovenski gledalci doživeli začasno slovo junakov priljubljene nadaljevanke z Bahar (Özge Özpirinçci) na čelu. Na sporedu je bila namreč zadnja epizoda druge sezone.

23-tele-zenska-4.jpg
Ženska-Kadin, Širin
promo

Nadaljevanka – gre sicer za priredbo japonske serije – je takoj ob premieri prevzela številne gledalce, predvsem s pretresljivo zgodbo glavne junakinje, ki je ob izgubi ljubečega moža – za katerega se je kasneje izkazalo, da je živ – morala sama skrbeti za odraščajoča otroka, vmes hudo zbolela, ob tem pa se je morala spopadati še s številnimi pastmi zlonamerne sestre. Prva sezona se je končala z napetim trenutkom, ko je mali Doruk pred bolnišnico prepoznal svojega očeta, in komaj smo dočakali drugo sezono in nadaljevanje zgodbe.

23-tele-zenska-2.jpg
Ženska-Kadin, Doruk, Nisan
promo

Druga sezona, ki je premiero doživela septembra lani, pa je marsikoga pustila hladnega in celo razočaranega. Po mnenju mnogih se je namreč zgodba preveč razvlekla in zapletla in ni sledila toku prve sezone. Tudi gledanost je proti koncu sezone že kar precej upadla, vendar je bila še vedno na vrhu najbolj gledanih torkovih serij, prav tako je bila serija tudi letos nagrajena s številnimi nagradami in tudi po anketah priljubljenih TV-parov sta bila Bahar in Arif (ne Sarp) med prvimi petimi. Kljub vsemu je dolgo viselo v zraku, ali bo nadaljevanka sploh dobila nadaljevanje – kar so ustvarjalci z veseljem potrdili sredi aprila. Tretja sezona bo premiero doživela jeseni.

23-tele-zenska-5.jpg
Ženska-Kadin, Piril
promo

Gledalci boste priča še bolj dramatičnemu zapletu, zaradi česar bo čakanje na novo sezono toliko bolj napeto in vznemirljivo. Seveda vam konca ne izdamo, objavljamo pa nekaj fotografij iz zadnjih nekaj epizod nadaljevanke.

23-tele-zenska-6.jpg
Ženska-Kadin, Sarp, Arif
promo

Objavljeno v reviji Vklop št. 22, 30. 5. 2019.