gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Hasselhoff oženil skoraj 30 let mlajšo

T. T., Vklop, 17.08.2018 19:01:30

Novopečena zakonca sta znova pojasnjevala, da ju starostna razlika – on jih šteje 66, ona 38 – prav nič ne moti, in to zato, ker je Hoff tako mladosten.

Delite na:
Hasselhoff oženil skoraj 30 let mlajšo
Fotografirala sta se za naslovnico revije OK! Revija Vklop

»Kako čudovit dan! Silno sva vesela, da lahko tole deliva z vami … pravkar na prodajnih policah! Z ljubeznijo, gospod in gospa Hasselhoff.« S to fotografijo in zapisom na Instagramu je David Hasselhoff ponosno naznanil, da je svoji srčni izbranki Hayley Roberts, velški manekenki in nekdanji prodajalki, nadel poročni prstan. Romantični obred se je odvijal v italijanski Puliji, nevesta je nosila prelepo belo čipkasto obleko.

Preberite tudi: "BBC-jevi šefi bi morali plačati za to." Kliknite TUKAJ!

Med fotografiranjem za naslovnico revije OK! je novopečeni par znova pojasnjeval, da ju starostna razlika – on jih šteje 66, ona 38 – prav nič ne moti, in to zato, ker je Hoff tako mladosten. »Na začetku se mi je starostna razlika zdela velika in zaradi tega sem bila živčna, zdaj pa me sploh ne moti več. David se obnaša zelo mladostno. Sploh se mi ne zdi, da bi bil veliko starejši od mene.« Nekdanji zvezdnik Obalne straže, za katerega je to tretji zakon, dodaja: »Dolgo sem bil mnenja, da ni prav, da oženim Hayley, ker sem toliko starejši in ker je nisem hotel oropati zabave, mladosti in razburjenja ob skupnem staranju in otrocih. Skupaj sva sedem let in imava se odlično. To je prvič, da sem pokleknil in se nato poročil iz srca. Hayley me je vzela zaradi mene samega in bilo je res nepozabno.«