900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Pevke se rade zapletajo s plesalci

T. J., 06.07.2019 20:00:00

Pravijo, da je tisti, ki zna dobro plesati, dober tudi v nekaterih drugih stvareh, na primer med rjuhami ...

Delite na:
Pevke se rade zapletajo s plesalci
Jennifer Lopez in Cris Judd Profimedia

Očitno se s tem strinjajo nekatere zvezdnice iz glasbene industrije, ki so se zapletle s svojimi sodelavci, spremljevalnimi plesalci. V nekaterih primerih je iskrica med njimi zanetila le kratkotrajna razmerja, v drugih pa je prišlo do resnih razmerij, okronanih s poroko in naraščajem. No, osvežimo spomin na razmerja med pevkami in plesalci.

Jennifer Lopez

2-jennifer in casper.jpg
Jennifer Lopez in Casper Smart
Profimedia

Pevka in plesalka Jennifer Lopez, ki se je izkazala tudi v igralskih vodah, je verjetno najbolj znana po naklonjenosti do svojih spremljevalnih plesalcev. Zvezdnica, ki bo julija praznovala okrogli 50. rojstni dan, se je namreč zapletla v dve precej resni ljubezenski razmerji z moškima, ki se dobro gibljeta. Svojega rojaka in vrstnika Crisa Judda je spoznala leta 2000, ko je dobil nalogo, da poskrbi za koreografijo v videospotu za njeno uspešnico Love Don't Cost a Thing. Sodelavca sta se kmalu zaljubila in se kmalu znašla pred oltarjem. Večno zvestobo sta si obljubila septembra 2001, po zakonskih vodah pa sta plula slabo leto dni, do junija 2002. Kot uradni razlog za ločitev sta navedla nepremostljive razlike. Čeprav se njuna ljubezenska zgodba ni končala srečno, je dala lepotica portoriških korenin devet let pozneje priložnost še enemu plesalcu, ki je takrat pravzaprav nadomeščal enega od njenih stalnih spremljevalnih plesalcev. Gre za kar 18 let mlajšega plesalca in igralca Casperja Smarta, s katerim so jo paparaci prvič zasačili novembra 2011, ko sta se poljubljala. Istega leta sta na Havajih skupaj preživela zahvalni dan. Njuna ljubezenska pravljica je trajala do junija 2014. Pozneje sta dala ljubezni sicer še eno priložnost, a tudi v tem primeru se je izkazalo, da pogreta juha ni dobra. Dokončno sta se razšla avgusta 2016.

Madonna

3-madonna in brahim.jpg
Madonna in Brahim Zaibat
Profimedia

Kraljica popa Madonna slovi po tem, da goji prav posebno ljubezen do veliko mlajših moških, ki jih Američani označujejo z besedico »toyboy«. Morda ste že pozabili, a eden od njih je bil tudi Brahim Zaibat. Razvpita glasbenica, igralka in poslovna ženska se je v francoskega koreografa in plesalca alžirskih korenin zaljubila septembra 2010, ko je bila stara 52 let, za njenim izbrancem pa je bilo komaj 24 pomladi. Brahim je s svojimi plesnimi gibi med drugim popestril koncerte v okviru njene svetovne turneje The MDNA Tour. Parček se je razšel ob koncu leta 2013, torej po dobrih treh letih. Če mislite, da je bila za konec ljubezni kriva starostna razlika, se motite. Madonna in Brahim sta pojasnila, da sta vsak svojo pot ubrala zaradi različnih verskih nazorov. Ona je namreč privrženka kabale, on pa zaprisežen musliman.   

Christina Aguilera

4-christina.jpg
Christina Aguilera
Profimedia

Tudi 38-letna glasbenica in igralka Christina Aguilera se nikakor ni mogla upreti čarom enega od svojih spremljevalnih plesalcev. Zgodilo se je leta 2000, ko se je zagledala v Jorgeja Santosa, ki se je z njo mudil na njeni debitantski turneji Christina Aguilera in Concert in nastopil v videospotu za njeno uspešnico Dirrty. Septembra 2001 se je njuna romanca končala, a sta se kljub temu odločila, da bosta poslovno še naprej sodelovala. Skupaj sta ustvarjala do leta 2002, Jorge pa je očitno pustil veliko sled v življenju zvezdnice, ki naj bi navdih za svoji pesmi Infatuation in Underappreciated našla prav v razmerju z Jorgejem. 

Britney Spears

5-britney in columbus.jpg
Britney Spears in Columbus Short
Profimedia

Nekdanja princesa popa Britney Spears se je, podobno kot njena stanovska kolegica Jennifer Lopez, v zasebnem življenju zabavala z dvema svojima plesalcema. S prvim, Columbusom Shortom, ki je bil med drugim koreograf na njeni turneji The Onyx Hotel Tour leta 2004, se je zapletla leta 2003. Čeprav je bil Columbus takrat poročen in je s svojo ženo celo pričakoval otročka, so ju paparaci zasačili med poljubljanjem. Plesalec, ki se je po objavi fotografij verjetno ustrašil za svoj zakon, se je odzval z zanimivo javno izjavo: priznal je, da med Britney in njim sicer vlada močna kemija, da se stalno spogledujeta in da sta se tudi poljubljala, a je hkrati zatrdil, da nikoli nista končala v postelji. Kakorkoli že, njuno razmerje je bilo zelo kratko, trajalo naj bi le mesec dni. Približno šest mesecev po romanci s poročenim moškim je danes 37-letna Britney ponudila priložnost še enemu plesalcu. Še enemu nezvestemu plesalcu! Ko se je zapletla s tri leta starejšim Kevinom Federlinom, ki je prav tako nastopal z njo na odru, je ta s svojim dekletom Shar Jackson namreč pričakoval drugega otroka. Po treh mesecih razmerja, ki je prav zaradi tega še bolj intenzivno polnilo strani rumenih časopisov, sta se zaročila, septembra 2004 pa sta zaplavala v zakonske vode. Ljubezen sta okronala z dvema sinovoma, Seanom Prestonom, ki bo septembra dopolnil 14 let, in Jaydenom Jamesom, ki bo septembra praznoval 13. rojstni dan. Novembra 2006 je Britney zaradi nepremostljivih razlik vložila zahtevo za ločitev, ki je postala uradna dobrih osem mesecev pozneje. Zakon je torej trajal le dobri dve leti, a resnici na ljubo je predvsem Kevinu prinesel veliko dobrega. Do tedaj javnosti neznani plesalec si je po zaslugi slavne žene namreč ustvaril ime v zabavni industriji: danes je dejaven kot raper, didžej, igralec, rokoborec in maneken.

6-britney in kevin.jpg
Britney Spears in Kevin Federline
Profimedia

Céline Dion 

7-celine in pepe.jpg
Céline Dion in Pepe Muñoz
Profimedia

»Med njima se pa nekaj plete,« so si mislili številni ljudje, ko se je 51-letna kanadska pevka Céline Dion v začetku leta na pariškem tednu mode pojavila s svojim spremljevalnim plesalcem, privlačnim Pepejem Muñozom. Sedela sta v prvi vrsti in sodeč po njunem vedenju ter telesni govorici se je zdelo, da se odlično razumeta. Oba sicer še vedno vztrajno zatrjujeta, da sta le dobra prijatelja, a glede na to, da sta si na omenjenem dogodku ves čas nekaj šušljala v uho, se med pogovorom pogosto dotikala in se vedla kot zaljubljena najstnika, številni upravičeno dvomijo, da sta res zgolj prijatelja. Poleg tega je imela Céline kar nekaj časa roko na njegovem kolenu, kar nikakor ni bilo videti prijateljsko. Kmalu zatem sta pevka in plesalec še dodatno razplamtela govorice o razmerju, saj sta se z roko v roki sprehajala po Parizu. Ko so čednega temnolasca, ki je 17 let mlajši od glasbene zvezdnice, radovedni predstavniki sedme sile vprašali, kaj se plete med njima, je odvrnil: »Lahko se zanesem nanjo in ona name, a govoricam, da sva par, se še vedno smejeva. Je čudovita mama in prijateljica.« Hm, to se pa res sliši nekoliko manj romantično …