Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Pet najbolj dramatičnih trenutkov letošnje sezone Ljubezen po domače

B. P., 07.07.2018 18:00:56

Ljubezen po domače se je poslovila, jeseni prihaja nova sezona

Delite na:
Pet najbolj dramatičnih trenutkov letošnje sezone Ljubezen po domače
POP TV

V drugi sezoni so udeleženci oddaje Ljubezen po domače poskrbeli za toliko dramatičnih trenutkov, da smo jih ob izteku sezone nekaj izbrali in razvrstili v lestvico od ena do pet. Zadnje dejanje oddaje se je razpletlo preteklo soboto, ko so tekmovalci, Vesna Šošterič, Mihael Kasaš, Renato Lužar, Jože Mastnak in Milan Medved, predstavili svoje izbranke in izbranca. No, pravzaprav je to uspelo le štirim, Milan je namreč na koncu ostal sam.

Ne samo skozi oddaje, tudi povsem na koncu je prišlo do prave drame, ki je že napovedala novo, še bolj razburljivo tretjo sezono Ljubezni po domače, ki se začne že to soboto, ko bomo spoznali novih enajst kmetov, ki bodo iskali ljubezen. Tu pa je pet najbolj nepozabnih trenutkov, ki so zaznamovali drugo sezono.

Ljubezen po domače

Draga darila

Milan se je nadvse trudil, da bi osvojil Annino srce, potem ko ga je zlomil Sonji, ki mu je izpovedala ljubezen. Anni je celo kupil konja, da bi jo omehčal, jo peljal na romantični zmenek in razvajal na vse mogoče načine, a Anni se je vse skupaj zdelo »brez zveze«. Nikakor nista našla ničesar skupnega in na koncu je Milan potegnil kratko ter ostal sam.

Zaroka

Bila je ljubezen na prvi pogled, je povedal Renato, ki se je v Tamaro zaljubil že, ko jo je prvič zagledal v Mozirskem gaju. Ko so kamere ugasnile, jo je zasnubil, Tamara pa je seveda privolila, saj je Renato njen sanjski fant, za katerega se je v oddajah pošteno borila.

Ljubezen po domače

Prevara

Prevar je bilo v oddaji Ljubezen po domače pravzaprav več. Prevaranega se je počutil do ušes zaljubljeni Miha, ko je Vesna izbrala Jožka in je moral zapustiti njeno kmetijo. Prevarana je bila Sonja, ko je Milanu izpovedala svojo ljubezen, ta pa se je kljub temu odločil za spletkarsko Anno. Še ena prevara se je zgodila, ko so ugasnile kamere: Jožko ni držal svojih obljub in je Vesno zapustil takoj po koncu šova. Kralj prevar pa je brez dvoma zmedeni Jože, ki je v zadnji, finalni oddaji, spremenil svojo odločitev in namesto vročekrvne Simone, ki ji je zatrjeval, da jo ljubi, izbral Anemari.

Ljubezen po domače

Pištola

Vesnin oče Stanko, ki hočeš nočeš nekoliko spominja na Franca Jožefa, je hčerine snubce v eni od oddaj pričakal kar s pištolo, ki je bila na mizi poleg njega. Nekateri od njih so se prestrašili, drugi ne, tretji so vedeli, da gre za povsem nenevarno orožje, namreč plašilko za ptiče. Vsekakor pa je bil namen dosežen: ne samo snubci, tudi gledalci so bili šokirani.

Ljubezen po domače

Fačuzi

Simpatična Vesna Šoštarič je nasmejala vso Slovenijo s svojim »fačuzijem« (džakuzi), ki je kmalu postal spletna uspešnica, kmalu pa se je znašel celo na majicah. Vesna je v »fačuziju« uživala na romantičnem potovanju s svojim izbrancem Jožkom, ko se ji še niti sanjalo ni, da ta po oddaji z njo ne namerava ostati.  

Preberite tudi: Lili Žagar in Katja Tratnik nič več voditeljici. Kliknite TUKAJ!