Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Otroci so najbolj iskrena publika!

Oglasno sporočilo, 20.08.2019 11:00:00

Priljubljena pevka Eva Černe se še kako dobro spominja vseh nastopov na največjem dogodku za družine in otroke, Čarobnem dnevu, ki bo letos slavil že deseti jubilej.

Delite na:
Otroci so najbolj iskrena publika!
Priljubljena glasbenica pravi, da sama vedno uživa v nastopu, saj so otroci najbolj iskrena publika. Klemen Udovč

Arboretum Volčji potok bo v nedeljo, 1. septembra, ponovno na stežaj odprl vrata zabavi in čarobnim trenutkom, ki kar kličejo družine na nepozabna doživetja.

V čarobnih kotičkih zelene dežele se namreč obeta barvito dogajanje za vso družino. Poskrbljeno bo za ustvarjalne rokice, športne navdušence, ljubitelje živali, adrenalina in glasbe. V osrčju pisane oaze cvetja bodo naše najmlajše junake zabavale kreativne in plesne delavnice, gibalne urice, športni izzivi, številne predstave ter dogodivščine polne glasbe in čarobnih doživetij.

eva cerne 1.jpg
Pevka Eva Černe se veseli ponovnega nastopa na največji enodnevni prireditvi za otroke v Sloveniji.
Mediaspeed

Na velikem glasbenem odru bodo tokrat glasbeno pravljico ustvarjali Nuša Derenda, Omar Naber, Rebeka Dremelj, Eva Černe, Nuška Drašček, Alenka Gotar, Regina, Anže Šuštar, Pepel in kri, pevska šola Alenke Gotar, glasbeni studio Osminka in drugi. Pevka Eva Černe nam je zaupala, da ima zanjo Čarobni dan poseben pomen: "Sama že komaj čakam, da otrokom zopet pričaramo čarobni dan. Pred desetimi leti sem bila takoj navdušena nad idejo, da otroci in starši lahko v čudovitem ambientu v enem dnevu doživijo toliko nastopov pevcev in pevk, ter na enem mestu dozivijo ogromno število dejavnosti za družine.

Sedaj, ko gresta z menoj že lahko že oba nečaka, ki sta stara 2 in 4, pa je zame doživetje Čarobnega dne še močnejše. Sama vedno uživam v nastopu, saj so otroci najbolj iskrena publika. Res je lepo, ko na njihovih obrazih s svojim petjem pričaram nasmehe," je povedala Eva Černe, ki se veseli 1. septembra, da spet zapoje na jubilejnem, že desetem Čarobnem dnevu.

eva cerne 3.jpg
Nasmehe bo čarala 1. septembra na jubilejnem Čarobnem dnevu v Arboretumu.
Arhiv Čarobni dan


Poskrbljeno bo za vse
Lepota čarobnega parka bo tudi letos v Arboretumu ujeta v očarljivo dogodivščino, ki bo zelene vrtove ponovno spremenila v center dogajanja za otroke in doživetje za vso družino.

Vsekakor se obeta odlična zabava, ki bo letos še posebej čarobna: »Vsako leto nestrpno pričakujem edinstvene trenutke, ki jih prinaša Čarobni dan. Moram priznati, da sem zelo ponosna na Čarobni dan, saj je postal največja enodnevna prireditev za otroke v Sloveniji.

barbara novak eva cerne.jpg
Eva v družbi Barbare Novak iz Zavoda Zaupanje, ki organizira Čarobni dan že deset let.
Klemen Udovč

V Arboretumu Volčji Potok letos praznujemo svojo deseto obletnico in ko pomislim, da že 10 let rišemo nasmehe na obraze najmlajših, da ustvarjamo pravljico, ki piše prekrasne spomine, mi da nov zagon in motivacijo, da bomo to počeli še vsaj naslednjih 10 let. Težko je zbrati in opisati vse občutke ob tej veličastni okrogli obletnici, lahko vam zaupam le to, da so enkratni, neprecenljivi in nekaj posebnega. Obljubim, da bomo tudi letos poskrbeli za pravo čarovnijo, ki bo očarala in začarala vse, ki boste ta prekrasen dan delili z nami.

Ena od novosti je nagradna igra Čarobna pot z 10x10=101 nagrada. Vsi otroci, ki bodo opravili določene aktivnosti na 10 Čarobnih postajah naših poslovnih partnerjev, bodo lahko sodelovali v veliki nagradni igri ob 10. obletnici Čarobnega dne. Vsak od partnerjev je prispeval po 10 nagrad ter dodatno, glavno nagrado, darilno kartico v vrednosti 100 eur, Lidl Slovenija,« je malce razkrila tokratno novost Barbara Novak iz Zavoda Zaupanje, ki pa ni želela govoriti o podrobnostih, saj bo le-to eno glavnih presenečenj letošnjega Čarobnega dne v Arboretumu, poleg seveda torte velikanke.