jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

Nova turška uspešnica Podaj mi roko

Mojca Štubljar, 07.09.2019 16:00:00

Alp Navruz in Alina Boz sta glavna junaka nove turške nadaljevanke na Pop TV.

Delite na:
Nova turška uspešnica Podaj mi roko
Podaj mi roko, Elimi birakma, Cenk in Azra TRT1, promo

Oba igralca sta slovenskim gledalcem dobro znana. 29-letni Alp Navruz morda malce bolj, ker je odigral eno glavnih moških vlog v nadaljevaki Pohlepna gospa Fazilet, in sicer enega od bratov, ki se zaljubita v isto dekle, medtem ko se je Alina, 22-letna igralka turško-ruskih korenin, ki sicer še ni imela priložnosti igrati glavne vloge, odlično znašla v seriji Tuje življenje, v vlogi Cihanove težavne hčerke Hazal.

36-tele-podajmiroko-2.jpg
Podaj mi roko, Elimi birakma
Instagram

V nadaljevanki, ki se na turške male ekrane (kot večina turških uspešnic) z novo sezono vrača septembra, spremljamo zgodbo Cenka, ki prihaja iz premožne in slavne družine v Istanbulu, a je nekaj časa preživel v ZDA. Ker so ga izpisali s fakultete, se odloči, da se vrne domov in najde svojo pot.

Lepa Azra (Alina Boz) se prav tako vrača domov: po napornem študiju kuharstva si hoče privoščiti zaslužene počitnice. Na letališču pomotoma zamenjata kovčke, tu pa se začne njuna zgodba šele dobro zapletati. Vprašanje je, ali se bo njunima tako različnima svetovoma uspelo združiti in kljubovati vsem nasprotnikom.

36-tele-podajmiroko-3.jpg
Podaj mi roko, Elimi birakma, Cenk in Azra
promo, Pop TV

Ne zamudite!

Na sporedu vsak delovnik od 4. septembra (po dve epizodi) ob 17. uri na Pop TV.

Pop TV 17.00

Podaj mi roko 1.–4. del

Cenk babici prizna, da ni diplomiral, ker so ga vrgli s fakultete, hkrati pa, da ne želi življenja, ki ga je načrtovala zanj, in da si bo ustvaril svojega. Azra na dogovorjeno mesto pride s Cenkovim kovčkom, on pa njenega ne prinese, ker je po prepiru z babico v naglici zapustil hišo. Azra zato Cenku noče izročiti njegovega kovčka. V restavraciji Azrinega očeta Kemala pride do eksplozije, v kateri Kemal nesrečno umre. Sumru izve, da je bil Kemal življenjsko zavarovan in da ji bo zavarovalnica izplačala visoko vsoto, takoj ko bo imela potrdilo o dedovanju. Za Azro in njenega avtističnega brata Merta ji ni pretirano mar, zato Azri noče povedati glede zavarovalnine, prosi jo le za podpis, da bo vse pravne zadeve urejala sama. Sumru nažene Azro in Merta k Mesutu, staremu prijatelju njunega očeta. Azri prenočišče ponudi tudi Gonul, a ker ji noče biti v breme, z bratom odideta k Mesutu. Zvečer se sestane s Cenkom, da si izmenjata kovčka. Ko se vrne domov, vidi, da je Mesut udaril Merta, zato takoj odideta. Azra pokliče Gonul, a je ne prikliče. Kot da to ni dovolj, jo nato še oropajo. Azra je povsem obupana.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 35, 29. 8. 2019