horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 17. septembra

meghan 1 Svet24.si

Velikansko zmagoslavje ob izteku porodniške

Ljubezen Svet24.si

Kako prepoznati tisto čisto pravo ljubezen?

Davo Karničar Svet24.si

Umrl je Davo Karničar

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

ajda sitar Njena.si

Malo ljudi ve, a zgodila se je sanjska poroka ...

nikolina-cvek Njena.si

Po šovu: Divje življenje Nikoline Cvek

Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo

B. M., 22.08.2019 16:00:00

Jerica Zupan je že od otroštva imela ambicije postati radijska voditeljica. Ko je bila stara deset let, je snemala radijske oddaje na kasete, saj si je želela ustvarjati s svojim glasom. Leta 2015 jo je pot zanesla na Hitradio Antena, kjer se je v jutranjem programu (Antenin zajtrk) odlično ujela s sovoditeljema Jeanom Ferbežarjem in Sebastianom Cegnarjem. Trojica vsak delovnik zabava poslušalce s svojimi šalami, glasbenimi gosti in zanimivimi debatami. Jeričina dobra volja je tako zelo nalezljiva, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo 34-letnica za svoje delo tudi nagrajena.

Delite na:
Nominacija je bila velika nagrada za njeno delo
/ Promocijsko gradivo

Ko je izvedela, da je nominirana za nagrado Žaromet v kategoriji radijski voditelj 2018, je najprej mislila, da se šalijo. Bila je izredno počaščena. »Imamo najbolj super poslušalce na svetu. Zavedam se, da si zaslužijo samo najboljše. Mislim, da se enostavno čutimo tudi prek naših gverilskih coverjev,« je bila navdušena radijka, ki je bila nominirana skupaj z Denisom Avdićem, Klemnom Bunderlo, Andrejem Karolijem, Miho Šaleharjem in Blažem Švabom. »Vse zelo cenim in mi je v čast, da sem bila v tej družbi kot edina ženska, pa tudi najmlajša,« je povedala plavolaska.

Tudi sovoditelja Jean in Sebo sta bila nominacije zelo vesela. »Že zdaj držimo pesti in upamo, da je to prva od mnogih. Večkrat bo nominirana, večkrat bo morala celotno ekipo povabiti na pijačo, dve, tri …« je šaljivo dejal Jean, ki je kar deset let vodil oddajo v izključno moški zasedbi. »Antenin zajtrk je letos praznoval štirinajsti rojstni dan. Potrebovali smo žensko, da nas da 'na ketno'. Potrebovali smo jo tudi zato, da bi nam vsako jutro kuhala kavo. A ima kar avtoriteto, tako da jo mi kuhamo njej,«je še povedal simpatični voditelj.

IMG_2030.JPG
/
Promocijsko gradivo

Sicer pa Jerica zase pravi, da je tudi v etru takšna, kot je v resnici. »Ne ustrašim se nobenega izziva, včasih bi se lahko ugriznila v jezik, pa se ne. Sicer pa rada povem kaj dobrega in lepega ter širim pozitivno vzdušje,« je dejala simpatična plavolaska, ki se je za prireditev še posebno lepo uredila. »Prvič sem imela tako elegantno obleko. Ker imam obline, je težko najti obleko, ki ti stoji kot ulita in ne potrebuje šiviljskih uslug. Dobila sem jo v Sanjski obleki in imela je vse, kar sem želela. Zares je bila moja sanjska obleka. Za celoten videz so poskrbeli Tamara team, Jasna Oklešen in Teja Jeglič. Dobila sem veliko komplimentov,« je še dodala ponosna radijka.

Objavljeno v reviji Bodi zrava št. 7, 8. 7. 2019