atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Nocoj premiera serije Srečno samski

PR, 23.03.2020 12:37:57

Že nocoj ob 21. uri bo na Planetu prvi del nove serije Srečno samski. Serija s terapevtskim učinkom je humoristična drama, v glavnih vlogah pa igrajo Živa Selan, Matej Puc, Aleksandra Balmazović, Iva Krajnc Bagola in Primož Vrhovec. Serijo bo na Siol.net spremljala tudi spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko.

Delite na:
Nocoj premiera serije Srečno samski
Srecno Samski Blaž Vatovec, Planet TV

Planet v sodelovanju s produkcijsko skupino Mangart predstavlja novo tv-serijo Srečno samski, ki bo raziskovala aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih. Serija s terapevtskim učinkom je drama, ki pa zna tudi nasmejati. "Zdi se mi, da je veliko zelo strogo žanrsko opredeljenih serij, ali so strogo humoristične, ali pa dramske. Tu gre za preplet vsega," pravi Matej Puc, ki v seriji igra Petra, Majinega nekoliko starejšega partnerja, ki pa se zaradi njene želje po materinstvu in težav na poslu znajde v neprijetni situaciji. "Peter je mlad moški, ki je malo izgubljen v tem svetu in se nekako prepušča toku, hkrati pa skuša vzpostaviti svoj glas, kar mu ne uspeva vedno in zaplete se v nek trikotnik, ali celo večkotnik," svoj lik opiše Puc.

Srečno samski, Iva Krajnc
Srecno Samski
Blaž Vatovec, Planet TV

Srečno samski stojijo na psiholoških temeljih in nastavljajo zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov. "Serija ima 12 epizod in vsak lik pelje svojo zgodbo, ki je v bistvu zelo življenjska. Zdi se mi, da se lahko z njimi vsak poistoveti," pove Živa Selan, ki igra Majo. Vlogo njene sestre, promiskuitetne Jane, je prevzela Aleksandra Balmazović, medtem ko terapevtko, ki jo v želji po reševanju težav v odnosu obiščeta Maja in Peter, igra Iva Krajnc Bagola. Tudi njen lik ima zasebno nekaj težav, saj je v razmerju s terapevtom Bernardom (Primož Vrhovec), njun pogled na partnerstvo pa se tako zasebno kot poklicno razlikuje. "Zdi se mi, da je ta čas, ko imajo ljudje veliko partnerskih težav, zelo primeren in ravno o tem govori serija – o turbulentnih, težavnih odnosih, ki se potem razrešujejo tudi na področju psihoterapije," pravi Iva.

SrecnoSamski_SaraDirnbek.jpg
Srecno Samski
.

V Srečno samskih bomo spoznali še šarmantnega detektiva Denisa (Andrej Murenc), ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerko Sonjo (Sara Dirnbek), ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprostega Srečka (Luka Cimprič), ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel punco, in samohranilko Fani (Tijana Zinajić), natakarico, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

Srečno samski bodo prvič na Planetu že v ponedeljek, 23. marca, ob 21. uri. Serija bo obsegala 12 delov, na spletnem mestu Siol.net pa ji bo sledila spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko. Dr. Veronika Podgoršek, terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, bo tako vsak ponedeljek ob 22. uri po seriji komentirala čustvene situacije v Srečno samskih in odgovarjala tudi na vprašanja o medsebojnih odnosih, ki jih bodo lahko posredovali gledalci.