golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

dog-3415990_1280 Petisvet.si

Pes tako razkrinka človeka, ki ima slabe namene!

Društvo za zaščito konj_biki Svet24.si

FOTO: Grozljivka v okolici Trebnjega: konj na 1,2 ...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO

K.K., 16.11.2018 19:00:00

Na radijskih postajah se že vrti nova pesem Za naju, za katero pa je Nina že posnela videospot, ki ga je režiral Marc Jacob Cavazza.

Delite na:
NINA PUŠLAR PREDSTAVLJA NOV VIDEO
Nina Pušljar v novem videospotu PR

V intimni zgodbi, ki so jo posneli v prikupnem ljubljanskem stanovanju, spremljamo Nino čez cel dan, tako kot skladba pa je tudi video nabit s pozitivno energijo: »Tokrat sem se odločila za malo drugačen spot, s kančkom retro pridiha skozi sliko, montažo in samo scenografijo. Pravzaprav smo se vrnili nazaj k osnovam, tako z zgodbo, kot s sliko,« povzame estetiko videa pevka, ki ima v zgodbi tudi osrednjo vlogo.

NinaPuslar_makingof_Ursapremik-7.jpg
Nina rada sodeluje z mlado ekipo
PR

Spot je posnela s svežo ekipo mladih filmarjev. Režijo je vodil Mark Jacob, najmlajši član ustvarjalne dinastije Cavazza, pri delu pa so mu pomagali Matej Simčič, Miha Belcijan in Bor Kiswarday - ekipa mladih ustvarjalcev, ki je že ustvarila nekaj spotov na hip hop sceni: »Prvič smo sodelovali in za nami je super snemanje. Rada delam z mladimi ustvarjalci, ker je sveža in neobremenjena energija vedno dobrodošla.«

 Nina se sicer te dni že pripravlja tudi na serijo prazničnih nastopov, ki jo bo začela 1. decembra s svojim prvim samostojnim koncertom v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo z bendom zapela vse hite, ki jih je ustvarila v trinajstih letih od zmage na Bitki talentov, seveda pa ne bo manjkala tudi najnovejša skladba Za naju.