mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Zasedba Bohem navdušena nad ljubljanskim občinstvom

Karmen Klinc, Vklop, 08.05.2019 20:01:10

V Ljubljani je glasbena skupina Bohem doživela enega najboljših treh koncertov v svoji karieri.

Delite na:
Zasedba Bohem navdušena nad ljubljanskim občinstvom
Bohem KK

V okviru Orto Festa je v ljubljanskem Orto Baru nastopila skupina Bohem. Fante in dekle je pred 15 leti na slovensko glasbeno prizorišče izstrelili singel On je jaz, zato so se odločili, da bodo v prvem delu koncerta v celoti predstavili svoj prvi album, nato pa nadaljevali z novejšimi skladbami. Med občinstvom ni manjkalo mladine, ki je med koncertom prepevala uspešnice, kot so Deveti junij, Bohem, prej omenjena On je jaz in mnoge druge.

2
Bohem
KK

Pevec skupine Matic je bil nad odzivom občinstva tako navdušen, da se je odločil, da skoči z odra in se jim med petjem pridruži »nadstropje« nižje. »V nekem trenutku me je prešinilo in moral sem med ljudi. To naredim zelo redko, ampak tokrat je bil zelo poseben občutek, ki so mi ga dala predvsem dekleta. Od zdaj naprej bom to večkrat naredil,« je po koncertu v smehu dogodek komentiral Matic. Da je pevec navdušen nad svojim ženskim občinstvom, je precej očitno nakazal tudi s svojo najljubšo pesmijo Dan za vas, ki jo je v napovedi posvetil svojima največjima oboževalkama. Pesem je zapel s prav posebnim občutkom. No, Matic pa ni bil edini, ki se je znašel med občinstvom.

4
Bohem
KK

Med ljudi je šel tudi kitarist Simon, ki je s svojo kitaro odkorakal prav v ozadje dogajanja. Očitno ga gneča, pozdravi in selfiji z oboževalci niso prav nič ovirali, saj mu je med vsem tem še vedno uspelo odlično odigrati vse tone. Ob koncu koncerta pa se je zgodilo nepričakovano: ljudje pod odrom so tako močno ploskali in vzklikali, da so se člani skupine odločili za dvojni »bis«. Kaj takega se zgodi na redkokaterem koncertu, a Bohemom očitno uspeva. Po končanem dogajanju smo pred naš diktafon ujeli tudi Simona, ki je večer komentiral tako: »Sam sem imel precej treme, saj sem vedel, da bo med občinstvom veliko znancev in prijateljev. Igrati pred domačimi je vedno 'občutljivo', saj se želiš pokazati v najboljši luči. Na začetku smo imeli tehnične težave, takrat se ti svet skoraj podre. Nato smo stvar uredili in energija je stekla. Občinstvo je bilo izjemno! Na odru smo bili vsi prepoteni in mislim, da je to dokaz, da smo res dihali z občinstvom. Naredili smo dva "bisa", kar se nam ni zgodilo še nikoli. Občutek je enkraten in lahko rečem, da je to eden izmed najboljših treh koncertov v naši karieri. Brez besed sem … Vau, Ljubljana je zakon!«

5
TIlen Sušnik
KK

Objavljeno v reviji Vklop št. 17, 25. 4. 2019.