Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Natalija Verboten predstavlja novo slovensko himno preplesanih dnevov in noči 'V srce'

C. R., 21.03.2019 14:42:12

Priljubljena slovenska glasbenica, ki je v letu 2018 predstavila uspešnico in presenetila z njenim videospotom 'Lepa na pogled', predstavlja nove plesne ritme 'V srce', ki bodo zagotovo pristali na vseh seznamih glasbenih želja udeležencev zabav kot tudi v radijskem etru.

Delite na:
Natalija Verboten predstavlja novo slovensko himno preplesanih dnevov in noči  'V srce'
Natalija Verboten in plesalci Žige Sotlarja Tibor Golob

Nova skladba 'V srce' poslušalca popelje na plesišče kjer ni skrbi, le dobra glasba in ritem srca. Natalija Verboten je k sodelovanju nove glasbene in video zgodbe povabila le najboljše ustvarjalce v Sloveniji.
Avtor besedila je trenutno najbolj iskan avtor številnih uspešnic, Rok Lunaček, kot avtor glasbe se poleg Nermina Puškarja podpisuje še en mojster glasbenih uspešnic, Krešimir Tomec.

»Pesem 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadel v srce … to so namreč besede, ki jih tudi sama sicer rada slišim oz. povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne… Še posebej mi je všeč del refrena: »Prav lepo mi je, ko znova mi šepečeš moje ime, vem, da me ti vidiš le v srce…«, je o novi skladbi povedala ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenic, Natalija Verboten in nadaljevala: »Pesem je sveže, plesno in pravo pomladno presenečenje - takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, te premakne, z udarnim ritmom in besedilom te popelje na plesišče na katerem že vsi poznajo refren 'V SRCE'. V trenutku ko sem prvič slišala končno verzijo pesmi, sem komaj čakala, da jo predstavim Sloveniji! Takoj me je prevzela. Tako kot se narava prebuja in cveti, se tako pučutim jaz ob poslušanju pesmi 'V srce'. Ravno zaradi tega smo se odločili, da bo uradni izid moje nove skladbe uradna pesem letošnje pomladi, saj bo izšla na prvi pomladni dan.«

natalija verboten 1.jpg
Natalija Verboten
Tibor Golob

Videospot 'V srce' slikovito sledi zgodbi skladbe in je zaradi najboljših in najsodobnejših tehničnih in vizualnih efektov, en najbolj dovršenih videospotov v slovenskem prostoru. Glasbenica, ki se že dobrih devetnajst let uvršča med najbolj prepoznavna imena na glasbeni sceni, je snemanje zaupala mlademu virtuozu za kamero, Niku Kari, medtem ko so jo na podiju spremljali elitni plesalci Žige Sotlarja.

»Z možem imava podjetje Bumerang, ki se ukvarja s celotno tehnično opremo prireditev, tudi nekaterih največjih v Sloveniji. In ravno zato, ker je skladba 'V srce' moderna, sem želela najboljše kar se danes lahko dobi, uporabiti pri snemanju mojega novega videa. Tako sem k sodelovanju povabila najboljše tehnike, najboljše lučkarje, najboljšega vizualnega 'DJ-ja'.«

Zaradi številne tehnike, se je en dan le ta postavljala, vse skupaj pa je bilo posneto v enem dnevu.
V videospotu je priljubljena pevka predstavljena v treh popolnoma različnih vlogah, pri katerih so ji pomagali dolgoletni sodelavci in tudi Natalijo popolnoma navdušili. V eni od vlog Natalija Verboten preseneti z zelo kratko pričesko. »Kot vsaka ženska sem tudi jaz rada urejena in obožujem modo. Vsako fotografiranje pa mi omogoča, da s sodelavci napišemo novo modno zgodbo in tako izpolnim sanje po preobrazbah, ki si jih v vsakdanjem življenju ne privoščim. V zadnjem času izredno rada sodelujem z modno kreatorko in stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, ki navdušuje s kolekcijami The Lie, liči me Doroteja Premužič, že več kot 7 let za moje lase skrbi mojster modnih pričesk Kristijan Skamljič. Prav toliko časa sodelujem tudi s fotografom Tiborjem Golobom, ki mi velikodušno razkriva čar modnega fotografiranja. Naučil me je določenih pravil, zato sem zdaj manj trda pred fotografskim objektivom kot nekoč. Odkar delava skupaj sem spoznala, da sem lahko kameleon, ki si zaradi narave dela lahko privošči kar si želi. Vsem trem podobam je z idejami prispeval tudi režiser Niko Karo, tako da je video zgodba vseh sodelujočih

Poleg vrhunske plesne ekipe, v videu Nataliji družbo dela prav poseben lepotec. »Ufff, res je… atraktivni lepotec, ki me je zapeljal oziroma sem kar jaz zapeljala njega na sceno in iz nje, je tudi moj zanesljivi spremljevalec na cesti - Volkswagnov T-Roc,« je še povedala Natalija Verboten.