vesolje Dobra karma

Kozmične povezave: vsak planet ima v vsakem ...

kondomi Svet24.si

Zbirali so stare kondome, jih prevreli in ponovno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

bencin, gorivo, bencinski servis Svet24.si

Vlada uvedla liberalizacijo cen goriv

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Josip Drabik Njena.si

Ljubezen po domače: Tudi Josip ni neznanec malih ...

Našli tudi Avdiča!

PR, 11.09.2020 12:30:30

Največja igra skrivalnic v Sloveniji je končana!

Delite na:
Našli tudi Avdiča!
Skrival se je na smučišču Gače, kamor se je ekipa 4 prijateljev skrila že na samem začetku. Radio 1

Ekipa Denis Avdić Showa na Radiu 1 je znova zbrana na kupu in že komaj čaka, da se vrne v studio! Danes so našli še zadnjega od manjkajočih členov, voditelja Denisa Avdića!

Po celem tednu skrivalnic so Avdića danes našli voditelji Jana Morelj, Anja Ramšak, Miha Deželak in Robert Roškar so ga našli po tednu dni skrivalnic na smučišču Gače, kamor se je ekipa 4 prijateljev skrila že na samem začetku. 

radio 1
Največja igra skrivalnic v Sloveniji, je končana!
Radio 1

Igra se je začela v ponedeljek, ko je ekipa Denis Avdić Showa začela program oddajati iz skrivne lokacije. Slovenija se je nato podala v lov, z njo pa tudi voditelji Radia 1 - Matjaž Lovše, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in Robert Roškar.

In prav slednji je že takoj naslednji dan našel Anjo in Jano na smučišču Gače,  medtem, ko sta Deželak in Avdić tik pred tem pobegnila na novo skrivno lokacijo.

avdic
Kje so Anja, Jana, Denis in Miha?
Radio1

 »Hočeta vidve zdaj meni reči, da jaz nisem našel vseh štirih?! In da ne bom imel prostega dne? Vidve sploh ne vesta, kje sta Denis in Miha?« se je ogorčeno odzval Roškar, ki mu ni preostalo drugega, kot da se znova poda na lov za ubežnikoma Radia 1.

Prvi se je razkrinkal kar sam od sebe, saj se je Deželak pojavil na dogodku za fatalnega moškega in zmagal. Tako je v igri skrivalnic ostal samo še Avdić, ki je poslušalcem in voditeljem še naprej lansiral namige, kje bi se lahko skrival. Iskali so ga po različnih koncih naše države, na koncu pa ga našli na prvotni lokaciji, smučišču Gače. Izkazalo se je celo, da je bil Roškar njegov »pomagač«, ki je se malce pošalil z Anjo.

01066449.jpg
Ekipa je spet zbrana
Radio 1

»Ljudje, jaz upam, da vam je bila igrica prav tako zabavna kot nam. Cel teden smo se igrali, se družili. To delamo zato, da se malce igramo, da prinesemo malce zabave v vaše pisarne, avtomobile, domove, na vaše telefone.

Hvala vsem poslušalcem, ki ste ste sodelovali in nam pošiljali predloge kje smo. Jaz sem užival in vem, da ste tudi vi,« je ponosno dejal Avdić, ki je navdušen, da so z ekipo že drugič uspešno izpeljali največjo igro skrivalnic v Sloveniji.