Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Najkrajši hollywoodski zakoni

T. J., 18.04.2019 20:01:36

Nicolas Cage je pred kratkim že po štirih dneh razveljavil poroko! Ob tem smo se spomnili njegovih kolegov, ki prav tako 'slovijo' po izredno kratkih zakonih.

Delite na:
Najkrajši hollywoodski zakoni
Nicolas Cage in Erika Koike Profimedia

Nicolas Cage

Igralec in filmski ustvarjalec Nicolas Cage, junak kultnega filma Zbogom, Las Vegas, se je z umetnico ličenja Eriko Koike, ki jo je spoznal pred letom dni, marca poročil v Las Vegasu. Nicolas naj bi se za poroko odločil vinjen, v prošnji za razveljavitev poroke pa je menda navedel, da Eriko zanima le njegov denar. To je za hollywoodskega zvezdnika že četrta ločitev. »Davnega« leta 1995 je njegova žena postala igralka Patricia Arquette, s katero je po zakonskih vodah plul šest let. Drugič je usodni da dahnil glasbenici Lisi Marie Presley, hčerki kralja rock 'n' rolla Elvisa Presleyja, s katero je v zakonu zdržal le dobre tri mesece. Njegova tretja zakonska zveza, ki jo je sklenil z igralko Alice Kim, pa je trajala zanj rekordnih 12 let.

Britney Spears

britney spears.jpg
Britney Spears in Jason Alexander
Profimedia

Nekdanja princesa popa Britney Spears in Jason Alexander, njen prijatelj iz otroških let, sta januarja 2004 v Las Vegasu najprej pregloboko pogledala v kozarec, nato pa se sprehodila do oltarja. Že naslednji dan, ko sta se streznila, sta ugotovila, da poroka ni bila najpametnejša odločitev, zato sta jo razveljavila. Britneyjin prvi zakon je uradno trajal 55 ur, v drugem zakonu, s plesalcem Kevinom Federlinom, pa je zdržala dobri dve leti.  

Kim Kardashian

Kim Kardashian in Kris Humphries
Kim Kardashian in Kris Humphries
Profimedia

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je nekdanjemu profesionalnemu košarkarju Krisu Humphriesu usodni da dahnila 20. avgusta 2011, 31. oktobra istega leta pa je zaradi nepremostljivih razlik vložila prošnjo za ločitev. To pomeni, da je zakon trajal 72 dni, res pa je, da je ločitev postala uradna šele 3. junija 2013. Kris je bil zvezdničin drugi mož, saj je bila pred tem tri leta poročena z glasbenim producentom Damonom Thomasom. Kljub dvema neposrečenima zakonoma pa Kim ni izgubila vere v ljubezen in se je še enkrat sprehodila do oltarja. Njen tretji mož je leta 2014 postal njen dolgoletni prijatelj, raper Kanye West, s katerim je srečna še danes.  

Carmen Electra

Carmen Electra in Dennis Rodman
Carmen Electra in Dennis Rodman
Profimedia

Model, igralka in pevka Carmen Electra, najbolj znana po vlogi Lani McKenzie v seriji Obalna straža, se je pred dobrimi 20 leti odločila za poroko z ekscentričnim košarkarskim zvezdnikom Dennisom Rodmanom. Zakonsko zvezo, sklenjeno v Las Vegasu, je Dennis že po devetih dneh razveljavil, kar je storil s pojasnilom, da ni bil pri zdravi pameti, ko se je poročil. Zvezdnika sta pozneje ljubezni dala še eno priložnost, a sta se že po štirih mesecih zakonskega življenja sporazumno dogovorila, da se bosta ločila. Novembra 2003 se je Carmen poročila še enkrat, in sicer z Davom Navarrom, kitaristom skupine Jane's Addiction, s katerim je po zakonskih vodah plula slaba tri leta.  

Mario Lopez

mario lopez.jpg
Mario Lopez in Ali Landry
Profimedia

Tudi za igralca in novinarja Maria Lopeza se poroka ni izkazala kot dobra odločitev. Ko je lepotec šestletno srečno razmerje z igralko in modelom Ali Landry, ki je leta 1996 postala miss ZDA, okronal s poroko, je bilo že po nekaj dneh vsega konec. Pozneje je Mario pojasnil, da je Ali poroko po dveh tednih razveljavila zato, ker je izvedela, da ji je bil nezvest. Temnolasec je na svoji fantovščini namreč skočil čez plot. Od 1. decembra 2012 je Mario poročen z broadwaysko plesalko, igralko in producentko Courtney Mazza, s katero pričakujeta tretjega otroka.  

Drew Barrymore

drew barrymore.jpg
Drew Barrymore in Tom Green
Profimedia

Ko gre za moške, s katerimi se poroča, hollywoodska zvezdnica Drew Barrymore nima pretirane sreče. Ali pa preprosto sprejema napačne odločitve. Leta 1994 se je poročila z Valižanom Jeremyjem Thomasom, ki ima v Los Angelesu svoj bar, in že slaba dva meseca po poroki vložila prošnjo za ločitev. Njen drugi zakon s kanadsko-ameriškim komikom Tomom Greenom je bil sicer nekoliko daljši, a še zdaleč ne dolgotrajen: do oltarja sta se sprehodila 7. julija 2001, decembra istega leta pa sta se razšla. Drew se je kljub vsemu odločila še za tretjo poroko. Sredi leta 2012 je njen mož postal trgovec z umetninami in igralec Will Kopelman, s katerim sta po slabih štirih letih zakona sporočila, da se nameravata ločiti.   

Pamela Anderson

pamela anderson.jpg
Pamela Anderson in Rick Salomon
Profimedia

Prsata kanadsko-ameriška igralka in model Pamela Anderson se je pred oltarjem znašla štirikrat, s tremi različnimi moškimi. Prvič se je zaobljubila leta 1995, in sicer Tommyju Leeju, bobnarju skupine Mötley Crüe, ki ga je spoznala štiri dni pred poroko. Čeprav je do ločitve prišlo že po treh letih, je bil to njen najdaljši zakon. Julija 2006 je na jahti v bližini Saint-Tropeza sklenila zakonsko zvezo z glasbenikom in igralcem Kidom Rockom, novembra istega leta pa je zaradi nepremostljivih razlik vložila prošnjo za ločitev. Že slabo leto pozneje, septembra 2007, je Pam kot gostja pogovornega šova Ellen DeGeneres razkrila, da je zaročena s poklicnim igralcem pokra Rickom Salomonom, s katerim se je 6. oktobra 2007 sprehodila do oltarja. Slavna zakonca sta se že po dveh mesecih razšla, Pam pa je pozneje zahtevala celo razveljavitev zakona. No, potem pa je nekdanja zvezdnica serije Obalna straža poskrbela za nov preobrat: januarja 2014, ko je ponovno gostovala v prej omenjenem šovu, je povedala, da sta se z Rickom poročila še enkrat, do ločitve pa je prišlo že mesec dni pozneje.

Renée Zellweger

renee zellweger.jpg
Renee Zellweger
Profimedia

Simpatična igralka in filmska producentka Renée Zellweger, ki nas je v dobro voljo spravljala kot Bridget Jones, se je doslej poročila le enkrat. Zakonske zaobljube si je maja 2005 izmenjala z zvezdnikom countryja Kennyjem Chesneyjem, s katerim sta že po štirih mesecih zahtevala razveljavitev poroke.

Bradley Cooper

bradley cooper.jpg
Bradley Cooper in Jennifer Esposito
Profimedia

Čeprav je priljubljeni igralec in filmski ustvarjalec Bradley Cooper že štiri leta v razmerju s prelepim ruskim modelom Irino Shayk, o kateri sanjari na milijone moških po vsem svetu, je še vedno ni zaprosil za roko. Morda se razlog za to skriva v dejstvu, da nima ravno posrečene zakonske izkušnje. Bradley se je decembra 2006 namreč poročil s svojo stanovsko kolegico Jennifer Esposito, ki pa je že maja 2007 vložila prošnjo za ločitev.