reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Najboljši način za iskanje ljubezni

C. R., 18.11.2019 18:00:00

V plesnem svetu sta osvojila vse, kar se je osvojiti dalo, zdaj pa bosta poskušala Jagoda in Jurij Batagelj ljubezen do plesa in njegovo moč zbliževanja ljudi prenesti tudi na ljubezensko področje. V oddaji Zapleši v ljubezen, ki je na Planetu vsak četrtek ob 21. uri, sta prvič zaplesala tudi v voditeljsko vlogo.

Delite na:
Najboljši način za iskanje ljubezni
/ Planet TV

»Ta oddaja kot narejena za naju,« pravi Jurij. »Mislim, da ples vsakemu polepša dan, gledalcem pa bo polepšal večere. Razočaranja prav zato zagotovo ne bo,« je prepričan Jurij, ki je takrat, ko je spoznal Jagodo, pravzaprav želel končati kariero. Potem pa mu je nekdanja trenerka predstavila njo in ob prvem dotiku se je vse spremenilo. Zdaj vrhunska plesalca upata, da bo iskrico ljubezni ples zanetil tudi v kandidatih v oddaji Zapleši v ljubezen, ki si želijo spoznati novega partnerja, pa tudi uživati v plesu.

zapleši-v-ljubezen
/
Planet TV

»Pri plesu ne moreš igrati«

Jagoda in Jurij Batagelj v oddaji Zapleši v ljubezen poleg za vodenje skrbita tudi za koreografijo. Dame bodo vadile svoj del plesa z njo, moški pa z njim. Na koncu se koreografija sestavi v ples, kandidata pa se ob prvem plesu tudi prvič vidita in morda začutita tisto iskrico, zaradi katere bi se pozneje odločila spoznati tudi drugače. Plesni zmenek na slepo se zdi drzna, a pravzaprav dobra ideja, menita voditelja. »Pri plesu ne moreš igrati, na dan pridejo vse tvoje dobre in slabe lastnosti, in to tvoj partner takoj začuti. Pri pogovoru se lahko glede marsičesa zlažeš ali kaj prikriješ, pri gibu pa se ne da,« pravi Jurij.

zapleši-v-ljubezen
/
Planet TV

V prvih treh oddajah smo že videli plese tako mlajše kot starejše generacije, ljubezen je med drugim iskala sproščena mlada mamica Nina, hrvaška TV-voditeljica Marina pa tudi upokojenka Vlasta, ki se je prvič odpravila na zmenek na slepo. Leta namreč niso omejitev ne pri ljubezni ne pri plesu.

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 45, 7.11.2019