900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Meghan Markle v slovenskih dnevnih sobah!

K. Š., Vklop, 08.11.2018 19:01:38

37-letna Meghan Markle, ki nosi prvega otroka britanskega princa Harryja, je prišla na slovenske televizijske ekrane. Občudujemo jo lahko v napeti seriji Nepremagljivi dvojec, kjer igra postavno in elegantno Rachel.

Delite na:
Meghan Markle v slovenskih dnevnih sobah!
Nepremagljivi dvojec Planet TV

Na Planetu TV je od ponedeljka, 29. oktobra, na sporedu serija Nepremagljivi dvojec, v kateri je pred poroko z britanskim princem igrala lepotica Meghan Markle.

Serija Nepremagljivi dvojec (Suits) je navdušila kritike in občinstvo po vsem svetu. V napeti odvetniški dramski seriji spremljamo odvetnika ene najuspešnejših newyorških odvetniških pisarn, ki najame genija s fotografskim spominom in zelo dobrim znanjem prava, ki pa je moral zaradi težav v preteklosti pozabiti na odvetniško kariero.

Preberite tudi: Vanja Vardjan o Mariu Galuniču in spremembah na TV Slovenija.

V glavnih vlogah se predstavljata Gabriel Macht v vlogi odvetnika Harveyja Spectorja in Patrick. J. Adams v vlogi genialnega Mika. Adams je bil za svojo vlogo nominiran za nagrado SAG. Tudi serija je bila večkrat nominirana, med drugim za nagrado People's Choice, na spletni strani IMDb pa ima zavidljivo visoko oceno 8,6.

Članica igralske zasedbe Nepremagljivega dvojca je tudi Meghan Markle, ki je s serijo doživela največji uspeh v igralski karieri, hkrati pa z njo po sedmih sezonah kariero sklenila, saj je igralstvo po poroki z britanskim princem Harryjem opustila.

Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Preden se je to pomlad Meghan Markle poslovila od igralske kariere, je za priznano revijo Marie Claire spregovorila o vlogi v priljubljeni ameriški seriji Nepremagljivi dvojec, s katero je pravzaprav zaslovela. Povedala je, da je lik Rachel Zane, ki ga je upodabljala sedem let, oboževala.

Meghan je v intervjuju povedala, da je imela z likom mlade in ambiciozne Rachel Zane veliko skupnega ter da ji je bila Rachel zelo pri srcu. »Če igraš nekoga, ki ti je všeč, je vse skupaj veliko lažje. Ves čas sem navijala zanjo, verjetno sem bila ena njenih največjih oboževalk. Če ne bi bila del serije, bi jo zagotovo navdušeno gledala. Najbolj všeč mi je to, da so vsi liki tako ljudski, resnični. Rachel sem tako doživljala kot svojo najboljšo prijateljico, tisto, h kateri lahko prideš kadarkoli in si iz njene omare izposodiš lepe obleke,« je razkrila Meghan.

Več v reviji Vklop št. 45, 8. 11. 2018