malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Joey iz Prijateljev se je vrnil kot mož z načrtom

Gregor Zalokar, Vklop, 13.06.2018 19:01:42

Na Foxu so začeli predvajati zabavno serijo Mož z načrtom, v kateri ima glavno vlogo televizijsko najbolj dejavni član ikoničnih Prijateljev.

Delite na:
Joey iz Prijateljev se je vrnil kot mož z načrtom
Mož z načrtom Fox

50-letnega Matta LeBlanca smo v zadnjem času gledali tudi v avtomobilistični oddaji Top Gear in nanizanki Epizode, od serije Joey, s katero je, v slogu TV-nanizank Na zdravje in Frasier, razvijal svojo življenjsko vlogo, pa je minilo že debelo desetletje.

Ker starega konja težko naučiš novih trikov in je to, kar dela, nesmiselno popravljati, Matt tudi tokrat ne igra kaj dosti drugačnega lika: spet je rahel bebček, rad ima hrano, spremlja šport, ima močan libido in je nasploh utelešenje možatosti. Zapeljivi samec iz velemesta je zrasel v rahlo osivelega štiridesetletnika iz »poštirkanih« ameriških družinskih komedij, ki ciljajo na najširšo publiko, dogajanje pa je tokrat postavljeno na obrobje Pittsbourga. Kot mož in oče Adam Burns služi kruh z družinskim gradbenim podjetjem, ki ga vodi z bratom Donom (Kevin Nealon; Saturday Night Live, Gandža). Njegovo ženo Andi igra Liza Snyder Christina iz serije Da, dragi, od preostalih pa velja omeniti še Stacyja Keacha (dedek Joe), ki se je v pop anale zapisal kot detektiv Mike Hammer. Glavna avtorja serije sta Jackie in Jeff Filgo, ki sta med drugim podpisala tudi hita Ta nora sedemdeseta in Nove avanture stare Christine.

mož z načrtom 1.png
Prijatelji (1994-2004): Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow in Matthew Perry.
Fox

Naši mali angelčki 

Družinsko zgodbo začnemo spremljati, ko se partnerja dogovorita, da se bo Andi po trinajstih letih skrbi za dom in družino vrnila v službo, obrtnik Adam pa bo prevzel več skrbi za naraščaj. Pri tem odkrijeta resnico, ki jo prej ali slej vsi starši: namreč, da so njuni angelčki v resnici ponoreli divjaki. Adam se sooči z vzgajanjem treh živahnih mladičev, ki ne znajo živeti brez telefona in interneta. Najstnica Kate je mojstrska manipulatorka in je najprej navdušena, da bo zabavni očka prevzel vajeti. Sin Teddy kljub nenehnim opozorilom ves čas vtika roke v hlače, najmlajšo Emmo pa skrbi, ker bo hodila v vrtec, kjer vse nadzira stroga gospa Wannamaker. Da je mera polna, Adamu brat Don navdušeno deli obupne vzgojne nasvete, a s pomočjo Andijinega opogumljanja in para enako obremenjenih staršev, Marie in Lowella, Adam ukroti svoj podmladek, postavi pravila in se kar uspešno znajde v novi vlogi.

Tretja sezona 

Serija ni ravno navdušila, očitajo ji scenarije s premalo ustvarjalnosti in domišljije ter da ne zna izkoristiti šarma povprečnega glavnega igralca, a se, kot kaže, pri gledalcih prijemlje, saj je CBS že potrdil snemanje naslednje, tretje sezone. Po dinamiki, sploh ko se s hišo na kolesih na sinov dovoz naselita Adamova starša, spominja na Osem enostavnih pravil, a so tu otroci premajhni, da bi lahko razvili še najstniški humor in pritegnili to ciljno skupino, kot jo je s tisto serijo kasnejša »velika pokovka« in danes ena najbolj vročih TV-igralk, Kaley Cuoco. Podobno je v primerjavi s serijo Zadnji preživeli (Last Man Standing), v kateri Tim Allen streže vsaj s konzervativnim političnim humorjem. A kakorkoli obrneš, Matt LeBlanc je simpatičen in sploh damam hitro zleze pod kožo. In tudi tokrat mu to, kljub vsemu napisanemu, vsaj delno uspeva.

Preberite tudi: Big Foot Mama: Ni rokenrol to, da ti manjka zob. Kliknite TUKAJ!