vesolje ženska Dobra karma

Astrologinja opozarja: bodite pozorni na znake, ...

Ines Erbus, tangice, Matic Herceg Svet24.si

VIDEO: Kako je Antenin voditelj dobil tangice od ...

darko kozelj fb Reporter.si

To je Janšev neznani gasilski tajkun, ki bi rad ...

debelost, Svet24.si

"Bistveno se bodo povečale odsotnosti od pouka, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

Madonna bo režirala film o svojem življenju

STA/kl, 16.09.2020 17:15:14

Filmsko popotovanje bo pokrilo vrsto čustev: veselje, žalost, jezo, norost; dobro, slabo in grdo, pravi Madonna.

Delite na:
Madonna bo režirala film o svojem življenju
Madonna instagram

"Želim posredovati to neverjetno potovanje, ki sem ga doživela kot umetnica, glasbenica, plesalka - kot človeško bitje," je ob najavi projekta izjavila Madonna. Pevka se je navdušila nad številnimi "neizrečenimi in navdihujočimi zgodbami" iz svojega življenja "na vlaku smrti". "Kdo bi zgodbo bolje povedal, kot jaz," se je vprašala.


Svojim oboževalcem je razkrila še, da bo film govoril o težki nalogi preživeti kot umetnica v "moškem svetu". Dodala je, da bo filmsko popotovanje pokrilo vrsto čustev: veselje, žalost, jezo, norost; dobro, slabo in grdo. Poleg pevke bo scenarij pisala še Diablo Cody, ki je prejela oskarja za scenarij filma Juno (2007).

Donna Langley iz studia Universal je pevko opisala kot "vrhunsko ikono" in dodala: "Z njenim edinstvenim darom ustvarjanja umetnosti, ki je hkrati dosegljiva in se igra z mejami, je oblikovala našo kulturo na način, kot so jo redki drugi."

Kariera 62-letne pevke se razteza prek štirih desetletij, ki so jih zaznamovali seks, religija in druge tabuizirane teme. Po njenih besedah bo v središču filma glasba, ki jo je v življenju vselej gnala naprej.


Madonna je ena najbolj ustvarjalnih umetnikov njenega časa. Prodala je 335 milijonov albumov, nastopila pa je tudi v filmih . prvič leta 1985 v Desperately Seeking Susan, za svoj nastop v filmu Evita (1996) pa je prejela zlati globus za najboljšo igralko. Podpisuje se tudi pod režijo filma W.E. (2011), za katerega je scenarij napisala z Alekom Keshishianom.