kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Madonna bo režirala film o svojem življenju

STA/kl, 16.09.2020 17:15:14

Filmsko popotovanje bo pokrilo vrsto čustev: veselje, žalost, jezo, norost; dobro, slabo in grdo, pravi Madonna.

Delite na:
Madonna bo režirala film o svojem življenju
Madonna instagram

"Želim posredovati to neverjetno potovanje, ki sem ga doživela kot umetnica, glasbenica, plesalka - kot človeško bitje," je ob najavi projekta izjavila Madonna. Pevka se je navdušila nad številnimi "neizrečenimi in navdihujočimi zgodbami" iz svojega življenja "na vlaku smrti". "Kdo bi zgodbo bolje povedal, kot jaz," se je vprašala.


Svojim oboževalcem je razkrila še, da bo film govoril o težki nalogi preživeti kot umetnica v "moškem svetu". Dodala je, da bo filmsko popotovanje pokrilo vrsto čustev: veselje, žalost, jezo, norost; dobro, slabo in grdo. Poleg pevke bo scenarij pisala še Diablo Cody, ki je prejela oskarja za scenarij filma Juno (2007).

Donna Langley iz studia Universal je pevko opisala kot "vrhunsko ikono" in dodala: "Z njenim edinstvenim darom ustvarjanja umetnosti, ki je hkrati dosegljiva in se igra z mejami, je oblikovala našo kulturo na način, kot so jo redki drugi."

Kariera 62-letne pevke se razteza prek štirih desetletij, ki so jih zaznamovali seks, religija in druge tabuizirane teme. Po njenih besedah bo v središču filma glasba, ki jo je v življenju vselej gnala naprej.


Madonna je ena najbolj ustvarjalnih umetnikov njenega časa. Prodala je 335 milijonov albumov, nastopila pa je tudi v filmih . prvič leta 1985 v Desperately Seeking Susan, za svoj nastop v filmu Evita (1996) pa je prejela zlati globus za najboljšo igralko. Podpisuje se tudi pod režijo filma W.E. (2011), za katerega je scenarij napisala z Alekom Keshishianom.