reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Luna je prikotalkala nazaj

D. F., Vklop, 25.09.2018 19:01:58

Na naše televizijske zaslone se je vrnila mladinska telenovela Jaz sem Luna (Soy Luna), tokrat s tretjo in hkrati zadnjo sezono. Za razliko od prejšnjih dveh bo ta imela samo 60 delov, že znani igralski zasedbi pa se bodo pridružili trije novi igralci.

Delite na:
Luna je prikotalkala nazaj
Esteban Velásquez Revija Vklop

Novinci v Luni so Esteban Velásquez, Jandino in Victoria Suárez Battán, ki bodo seveda pripomogli k novim zapletom in razpletom v zgodbi. Kot prejšnji dve bo tudi tretja sezona pri nas sinhronizirana v slovenski jezik, igralci pa so znova poskrbeli za veliko mero kotalkanja, glasbe in plesnih koreografij na kolesih.

S tretjo sezono nas bodo mladi igralci še zadnjič popeljali v Lunin svet, v katerem dogodki iz preteklih dveh sezon končno začenjajo dobivati smisel, vsi zapleti, ki jim v preteklosti ni bilo videti konca, pa se bodo pričeli razpletati.

Preberite tudi: Kdo tolaži Maria Galuniča? Kliknite TUKAJ!

Luna (Karol Sevilla) v novi sezoni končno spozna svojega dedka in prevzame svoje pravo ime, Sol Benson, zaradi katerega postane edina dedinja njegovega celotnega premoženja. Ob tem se življenje v vili družine Benson močno spremeni. Luna skupaj s svojo prijateljico Nino (Carolina Kopelioff) počasi, korak za korakom, odkriva skrivnosti o svoji preteklosti, obenem pa se obe trudita ugotoviti, česa si v življenju najbolj želita, zdaj, ko zaključujeta zadnji letnik srednje šole in sta postavljeni pred težko odločitev o nadaljnjem študiju.

Po drugi strani pa starejši učenci, Ámbar (Valentina Zenere), Delfi (Malena Ratner), Jazmín (Katja Martínez), Matteo (Ruggero Pasquarelli) in Ramiro (Jorge López), preživljajo svoje prvo leto na univerzi, kjer se soočajo z novimi izkušnjami in izzivi. Kar se ljubezni tiče, je Luna zelo zmedena glede svojih čustev do Simóna (Michael Ronda), njega pa prične močno privlačiti Ámbar, ki se v zgodbo vrača s še bolj temačno in zlobno različico, Matteo pa je po drugi strani trdno odločen, da bo osvojil Lunino srce.

tele-luna-vicky.jpg
Victoria Suárez Battán
Revija Vklop

Esteban Velásquez

Človek, ki ne pozna omejitev, ko se z vztrajnostjo bori za dosego svojih sanj in ciljev. Takšen je 25-letni venezuelski igralec Esteban Velásquez, ki se mu je po številnih neuspešnih avdicijah pred nekaj meseci uspelo uvrstiti med igralsko zasedbo mladinske telenovele Jaz sem Luna (Soy Luna). Novico je svojim oboževalcem sporočil kar po družbenih omrežjih, na katerih je objavil čustveno sporočilo: »Te besede vam pišem s solznimi očmi, tako zelo navdušen sem. Zdi se mi, da plavam v oblakih. Danes lahko tudi uradno potrdim, da sem postal prvi venezuelski igralec, ki bo sodeloval s programom Disney Channel iz Latinske Amerike

Jandino

Jandino je 21-letni ekvadorski igralec, ki ga bomo v tretji sezoni mladinske telenovele Jaz sem Luna (Soy Luna) spremljali v vlogi Erica Andradeja – lahko bi rekli, da je vlogo dobil kot rojstnodnevno darilo. »Pred dobrima dvema letoma sem prvič v življenju obiskal Argentino. To je bila moja dolgoletna želja, zato mi je oče za 19. rojstni dan kupil letalsko vozovnico in podal sem se svojim sanjam naproti. Na voljo sem imel en mesec, v tem času sem obiskal tudi Disneyjeve prostore, tam sem opravil avdicijo in vodilnim predstavil svoje pesmi. Očitno sem jim bil dovolj všeč, da so me uvrstili med igralsko zasedbo,« je za argentinske medije razkril igralec, ki je moral opraviti celoten tečaj kotalkanja, saj na kotalkah ni znal niti stati, kaj šele plesati.

Victoria Suárez Battán

Odraslemu delu igralske zasedbe se je pridružila argentinska igralka in pevka Victoria Suárez Battán, ki je dobila vlogo Maggie García Centurión. Splošno znano je, da je zvezdnica za kamerami sodelovala pri nastajanju prve in druge sezone te priljubljene in uspešne telenovele, vendar pa ni znano, kaj natančno je počela. Pred tem je Victoria sodelovala pri še enem Disneyjevem projektu, in sicer v mladinski telenoveli Violetta, ki smo jo pri nas pred časom spremljali na programu Planet TV.