Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Letošnje leto bo za Luko Basija zelo posebno

T. R., 24.01.2020 11:15:14

Če zaupamo reku, da se po začetku leta pozna celo prihajajoče leto, potem bo za Luko Basija leto 2020 zagotovo izjemno uspešno.

Delite na:
Letošnje leto bo za Luko Basija zelo posebno
Luka Basi je znova razprodal prizorišče njegovega koncerta. Neo Visuals

Sprva je z napovedjo predvalentinovega spektakla do zadnjega kotička razprodal ljubljansko Cvetličarno, zato je kasneje za vse svoje največje oboževalce razpisal tudi nov termin koncerta.

''Hvala za zaupanje prav vsem tistim, ki so že kupili vstopnico. Včasih se sam sebi zdim, da se ponavljam, a resnično sem hvaležen in presrečen, da mi publika zaupa, da želi biti z mano na koncertih, da se jih veseli tako, kot jaz,'' je simpatični pevec povedal zatem, ko je tudi med njegovimi oboževalci odjeknila novica o razprodanem koncertu. 

IMG_9773.jpeg
Njegov nastop na Aktualovi Roštiljadi je bil neverjeten.
Neo Visuals

Dejstvo namreč ostaja, da mladi pevec navdušuje občinstva povsod, kjer se pojavi. Prava norija je vladala tudi na Aktualovi Roštiljadi, kjer je več kot 10.000 ljudi v en glas prepevalo njegove največje uspešnice 'Istrijanko ružo moja', 'Sedam noči', 'Solo' in še mnoge druge ter na njegovi prvi Dalmatinski noči, s katero je razprodal ikonične Križanke. 

IMG_9768.jpeg
Množice ga preprosto obožujejo.
Neo Visuals

Če ste med njegovimi gorečimi oboževalci tudi vi, pa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj je pred Luko zelo delovno leto. ''Ko napoveš koncert in ugotoviš, da kart zmanjkuje, kasneje pa jih ni več možno dobiti - to so sladke skrbi in velika potrditev za izvajalca,''  je navdušeno povedal simpatični pevec, ki je za predvalentinov koncert odprl dodaten termin, marca pa ga čaka tudi nastop pred polno dvorano Stožice, kjer bo skupaj z Isaacom Palmo, Manco Špik, Tomislavom Bralićem in Klapo Intrade, Zdravkom Škendrom, Magazinom in Grupo Vigor poskrbel za najlepši Aktualov dan žena doslej. Prihaja namreč Aktualov dan žena 2020!