Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Lado, kot ga še niste poznali!

Karmen Spacapan, 27.07.2020 19:00:01

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Lado, kot ga še niste poznali!
Kako sta lušna drug ob drugem ... PR

Lado Bizovičar, slovenski sceni dobro znan igralec, se je na začetku poletja lotil svežega projekta, v katerem se je preizkusil v novi vlogi. Oblečen v trenirko v enem in obleko v drugem kadru, se je Bizovičar prepustil raperskim rimam ter dokazal, da ima potencial tudi v glasbeni industriji.

lado-bizovičar, hofer
Za stajling je poskrbela Metka Albreht.
PR

»Šlatam tujo posteljnino, sosed vrta z bormašino, tamau grizlja malino …« je le nekaj rim, ki se pojavijo v videospotu Scena, v katerem v glavni vlogi nastopa ravno Lado Bizovičar. Igralski talent je tokrat dopolnil še z glasbenim vložkom in dokazal, da bi ga Slovenci lahko poznali tudi kot raperja. Videospot si je na družbenih omrežjih do danes ogledalo skoraj pol milijona ljudi, premiero pa je doživel v oddaji 24ur. Za izvedbo je bilo potrebne kar nekaj vaje, končni rezultat pa je navdušil tudi naročnika – trgovsko verigo, ki ji je za namen oglasov v preteklosti Lado že posodil glas.

Zvezdniška zasedba

Bizovičar pa ni bil edina zvezda na prizorišču novega raperskega hita. Ob Ladu v baletnem krilcu nastopa Marko Posavec, znan obraz šova Ljubezen po domače. Spevne rime so delo Jureta Karasa in glasbenega producenta Damjana Joviča, setu pa se je pridružil tudi raper Nipke. Snemanje, ki je potekalo na dveh lokacijah, je trajalo dva dni, v tem času pa so naredili kar 120 posnetkov. Pod režijo se je podpisal Mark Pirc, za stiliranje pa je poskrbela priznana stilistka Metka Albreht. Hit ima tudi plesno koreografijo, ki je delo Željka Božiča.

lado-bizovičar, hofer
Am, postavne plesalke?
PR

Vsi živijo, kot želijo!

Snemanje videospota ni minilo niti brez kaskaderskih vložkov – od vožnje v vozičku do podiranja zidu, skakanja na trampolinu in vožnje na tekočem traku. Vse našteto je Bizovičar podrobneje opisal v videu iz zakulisja, največji oboževalci pa si lahko Ladov rap naložijo za zvonjenje telefona. In čeprav je videospot nastal po naročilu diskontne trgovske verige Hofer, s katerim opisuje svojo široko ponudbo, je v slovenski medijski prostor ponesel omembe vredno sporočilo, ki bi ga morali slišati pogosteje – lepo je živeti v svetu, kjer vsi živijo, kot želijo.

Spodaj pokukajte v zakulisje snemanja spota, več novc iz sveta znanih in slavnih pa preberite v

★★★ REVIJA NOVA ★★★