Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kriminalistka Tomšič zaplula v Reko ljubezni

K. Š., Vklop, 15.10.2018 20:01:22

Te dni smo se ujeli v novo dramo na naši idilični Krki. Reka ljubezni se vije med življenji priznanih slovenskih igralcev, del nje pa je zdaj postala še igralka Vesna Kuzmić.

Delite na:
Kriminalistka Tomšič zaplula v Reko ljubezni
Vesna Kuzmić Tomo Jeseničnik

Že napovedi so obljubljale, da se bodo stvari v najbolj priljubljeni seriji spremenile – in so se. Z Vesno Kuzmić, ki upodablja Petro, nov lik v seriji, smo se pogovarjali o tem, kako je priti v utečeno ekipo, kakšen je njen lik in kaj prinaša.

Kako je Petra vpletena v dogajanje v seriji?
Petra je vse od svojega prihoda močno vpletena v dogajanje. Na Krko je prišla spoznat svojo družino, gotovo pa bo našla tudi kaj, česar ni pričakovala. Mogoče celo pravo ljubezen.

Ste spremljali prvo in drugo sezono serije Reka ljubezni?
Reke ljubezni sicer nisem nikoli spremljala, ko so mi ponudili vlogo v njej, pa sem si seveda pogledala nekaj epizod, da bi lahko razumela v kakšen svet s svojim likom sploh vstopam.

Kako ste se navadili na ekipo in na sodelovanje v Reki ljubezni ter na zgodnje ure?
Ekipa je enkratna, zelo lepo so me sprejeli. Razpoloženje na snemanju je pozitivno in sproščeno, vedno z veseljem pridem v studio. Zgodnje ure dela pa so seveda izziv, saj sem drugače bolj nočni tip človeka.

V seriji že dve sezoni spremljamo močne ženske like. Kako ste kot igralka doživeli lik Petre? Kako bo dodatna ženska energija prispevala k zasuku v seriji?
Petro doživljam kot močno žensko, ki je sicer zelo čustvena in občutljiva, a se je pripravljena spoprijeti s svojimi strahovi in se boriti za to, kar čuti, da je prav, in za to, kar verjame, da ji pripada. Želi si najti svoj dom. Potrebuje veliko ljubezni. Je sočutna in rada pomaga. S svojimi dejanji bo na tak ali drugačen način izzvala glavne junake serije in poskrbela za nove, zanimive zasuke.

Več v reviji Vklop, 11. 9. 2018.