Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Knjiga je najboljša prijateljica

hh, 31.03.2020 16:00:17

Kaj je novega na knjižnih policah?

Delite na:
Knjiga je najboljša prijateljica
Z gozdom promocijski material

Dr. Qing Li: Z GOZDOM DO SREČE IN ZDRAVJA

Dr. Qing Li je strokovnjak za gozdno medicino. Z raziskavami je dokazal, kako na nas vpliva bližina dreves; tudi če si zgolj napolnimo dom z rastlinami ali v razpršilnik dodamo eterična olja dreves, lahko občutimo pozitivne posledice: nižji krvni tlak, ublažen občutek stresa, večjo vitalnost in okrepljen imunski sistem. Dr. Li je v knjigo poleg svojih dolgoletnih revolucionarnih raziskav in anekdot o tem, kako nam lahko moč dreves spremeni življenje, vključil še praktične nasvete, ki vam bodo pomagali, da tudi sami izkusite blagodejne učinke narave.

Gary John Bishop: NE GA SRAT

013814 Ne ga srat zk 3d.jpg
ne ga srat
promocijski material

Če ne znate varčevati, če kar naprej pristajate v enakih škodljivih razmerjih, če imate občutek, da vas nimajo radi, če se ne morete vključiti v družbo ali če gre za katero koli od neštetih možnosti, kako si človek uničuje sicer povsem dobro življenje, je ta knjiga za vas. S praktičnim pristopom Gary John Bishop v njej spretno razkriva naš najgloblji podzavestni ustroj in učinkovito pretvarja naše najbolj negativne misli in oblike vedenja v poživljajočo prihodnost brez sabotaže. Knjiga razkriva, kako se lahko osvobodite globoko zakoreninjenih vzorcev in zaživite tako, kot si od nekdaj želite, vendar vam to nekako nikoli ni uspelo.

Kenan Crnkić: Več od življenja

Vec od zivljenja_naslovnica300dpi.jpg
več od življenja
promocijski material

Bosanski strokovnjak za osebnostni razvoj se po uspešnicah 7 skrivnosti uspeha in Pazi, katerega volka hraniš predstavlja s knjigo, ki ponuja odgovore na temeljna življenjska vprašanja, kot so: kako se spoprijeti s težavami in skušnjavami, žalitvami ter opravljivimi govoricami, izdajami in razočaranji. Kako se vesti do prijateljev in sovražnikov, kako prepoznati resnično dobroto in prikrito zlo, kako ločiti ceno od prave vrednosti, kako ravnati v dneh sprememb in se modro odločati. Odkrili boste, v kaj je najvarneje vložiti in kaj se najbolj obrestuje, izvedeli, zakaj je gotova samo negotovost in zakaj je treba Bogu verjeti, ljudi pa preverjati. Zakaj pozabiti, kdaj odpustiti in zakaj je tvoje samo tisto, kar daš …

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 12, 9.12.2019