32_7_100 Odkrito.si

Partner Tanje Žagar o odporu in nujni spremembi

luka pahor Svet24.si

Pahorjev Luka je postal glasbeni menedžer

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

bankomat1 Svet24.si

FOTO: Eksplozijo v Ljubljani naj bi povzročil ...

katarina bar Svet24.si

Med tekmovalci eksplodiralo: žaljivke, kričanje ...

Lina Kuduzović Najstnica.si

Lina Kuduzović izdala svoj prvi singl in ...

noemi Njena.si

Takšne Noemi vam produkcija ni pokazala!

Zabava

Klemen Slakonja na odru Gallusove dvorane z Big Bandom RTV Slovenija

C. R., 12.10.2018 12:22:43

Koncertna uspešnica letošnjega leta, v kateri nastopa Big Band RTV Slovenija skupaj z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem Klemnom Slakonjo, se v ponedeljek, 5. novembra 2018, seli v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma.

Delite na:
Klemen Slakonja na odru Gallusove dvorane z Big Bandom RTV Slovenija
Big Band RTV Slovenija in Klemen Slakonja bosta ponovno združila moči 5. novembra 2018 in 5. januarja 2019. SOJ RTV SLO/Marko Alpner.

Tokrat se jima bo na odru pridružil še en izjemen vsestranski talent, Klemnov stanovski kolega in prijatelj Jurij Zrnec.

Skupaj bodo ponovno ustvarili nepozaben glasbeni večer, ki so ga obiskovalci že imeli priložnost slišati in videti v razprodanih dvoranah SiTi Teatra in Kina Šiške. Koncert, poimenovan Glasba v teatru – teater v glasbi, bo ob 20. uri, Big Bandu RTV Slovenija pa bo dirigiral Lojze Krajnčan, ki je tudi idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za orkester.

Preberite tudi: Špela Močnik srečna v objemu novega moškega. Kliknite TUKAJ!

Obiskovalci koncerta v Cankarjevem domu bodo lahko prisluhnili nekaterim največjim Klemnovim hitom, s katerimi se Klemen predstavlja na svojem youtube kanalu in ki imajo milijonske oglede. Govorimo seveda o uspešnicah, kot so: Ruf mich Angela, The Perverted Dance, Putin, Putout …

krajnčan.jpg
Lojze Krajnčan je idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za Big Band RTV Slovenija.
SOJ RTV SLO/Marko Alpner.

Poleg tega pa bo Klemen kot eden najbolj glasbeno nadarjenih slovenskih igralcev zablestel tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna A Surriento, v lanski zmagovalni skladbi na Izboru za Pesem Evrovizije Amar Pelos Dois, v vlogi Jana Plestenjaka …

Seveda bo koncert začinjen s Klemnovim humorjem in teatrskim pristopom do koncerta.

big band 2 .jpg
Big Band RTV Slovenija.
SLO/Marko Alpner

Zaradi izjemnega zanimanja napovedujemo, da bosta Big Band RTV Slovenija in Klemen Slakonja na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma ponovno združila glasbene in igralske moči takoj po novem letu, in sicer 5. januarja 2019. Zagotovo bo tudi ta koncert ponudil številna presenečenja.