Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Petovia kvintet posnel hvalnico domačemu mestu

C. R., 09.08.2020 13:30:26

★★★ REVIJA VKLOP/STOP ★★★

Delite na:
Petovia kvintet posnel hvalnico domačemu mestu
Petovia Kvintet Petovia Kvintet

»Razumemo se kot prijatelji in kot glasbeniki, smo kot ena družina.« Takole o odnosu med seboj pravijo Petovia kvintet, ki so lansko leto medse sprejeli odlično vokalistko Lariso Majcen. Prav zaradi tega prijateljskega odnosa so prepričani, da jih čaka še veliko uspehov na glasbeni poti. »Seveda se kdaj skregamo, saj brez kreganja ni ljubezni,« pravi Jasmin Gavez in nadaljuje, da vse razrešijo kot prijatelji.

Ponosni so na svoje mesto Ptuj, zato so mu zapeli tudi hvalnico, legendarno skladbo Jožeta Krežeta Stoj še dolgo, Ptuj ponosni. Dodali so ji tudi video podobo, spot so posneli – kje drugje kot na domačem Ptuju. Polko so osvežili in ji dodali svoj pridih z največjim ponosom, saj je zanje Ptuj eno najlepših slovenskih mest.

Petovia kvintet so prepričani, da boste ob ogledu spota uživali prav vsi, stari in mladi, saj je ta energičen, živahen in top! Prav s temi besedami harmonikar Kristijan opiše njihov najnovejši projekt in doda: »Spot pa je poleg tega posnet še z najboljšo ekipo TV Veseljak, zato ne spreglejte naše nove stvaritve in se skupaj z nami poklonite temu čudovitemu kraju.«

Petovia kvintet čaka zelo pestra jesen. Nekaj festivalov, na katerih se bodo predstavili, je bilo prestavljenih na jesen. Željo pa imajo, da bi do konca leta izdali tudi svojo prvo zgoščenko, s svojo največjo pridobitvijo, kot pravijo fantje – pevko Lariso Majcen.

★★★ REVIJA VKLOP/STOP ★★★