julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Nal Husič Petisvet.si

Nal Husić: karte kažejo, kako nas 'luna gunca'

Damir Topolko Svet24.si

Šarec zahteval menjavo, Alenka ga (še) ne da

meghan beyonce 1 Svet24.si

Se je Meghan kolcalo po starih igralskih časih?

Natalija Gros, Rok Kunaver Njena.si

Tako na dopustu uživa Natalija Gros

rasema in kosovar Njena.si

Konec ljubezni: 'Moj dragi se je zaljubil v ...

Kevin Koradin predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Noro srce'

C. R., 15.04.2019 13:41:48

Priljubljen glasbeni ustvarjalec z bogatimi izkušnjami tako doma kot v tujini, po udarnih ritmih zadnjega singla 'Vse ali nič' predstavlja novo moderno skladbo 'Noro srce', tik pred mesecem ljubezni.

Delite na:
Kevin Koradin predstavlja novo glasbeno zgodbo 'Noro srce'
Kevin Koradin Menart

Nova skladba kantavtorja Kevina Koradina, nadaljuje zgodbo po poti, ki jo je utrla uspešnica 'Visoko'. ‘Noro srce' je moderna in melodična pop skladba, ki jo je Kevin pripravil za prihajajoče pomladne in poletne dni.

Pred pričetkom poletja sem prav začutil, da bi napisal nekaj bolj ležernega, zelo melodičnega a hkrati na trenutke malo bolj živega s svetlejšimi toni kot je bil zadnji singel 'Vse ali nič'. Besedilo je življenjsko, pesem pa ni samo ljubezenska temveč govori tudi o tem, ko se ozreš nazaj, se zaveš svojih napak in želiš novo priložnost v življenju, da postaneš boljši človek. Po težkih preizkušnjah sem odkril v sebi novo veselje in voljo do źivljenja, ustvarjanja, ki poganja naprej to moje noro srce in me polni z navdihom, da vse to preko mojih pesmi delim tudi z vami,” je ob izidu nove skladbe povedal glasbenik, ki se na samostojni glasbeni poti počuti odlično.

Vrhunskega glasbenika mnogi poznajo bolj v rokerskih tonih, vendar se je z zadnjimi samostojnimi avtorskimi projekti izkazal kot odličen ustvarjalec pop glasbe.