VESOLJE Dobra karma

Tedenski horoskop: zatrta spolna energija vam ...

Thomas Oppermann Svet24.si

Podpredsednik nemškega parlamenta se je tik pred ...

marko potrc xx Reporter.si

Velika skrivnost državnega sovražnika št. 1: Je...

naslovna lidliči Svet24.si

Neenakost se začne kazati v osnovni šoli, zares ...

3f82f867106de689e316b681d0587208 Necenzurirano

Gantar pri ventilatorjih povozil Počivalška

občine Odkrito.si

Od torka bomo spet zaprti v občine

ruža Njena.si

Zaljubljena Ruža v teh dneh tik pred poroko!

Kdo so najbolje plačane igralke letošnjega leta?

kl, 07.10.2020 10:00:45

Revija Forbes je objavila spisek desetih najbolje plačanih igralk leta 2020. Skupaj so zaslužile 254 milijonov dolarjev.

Delite na:
Kdo so najbolje plačane igralke letošnjega leta?
Sofia Vergara, Gal Gadot in Angelina Jolie splet

Na vrhu lestvice se je znašla zvezda humoristične serije 'Moderna družina', Sofia Vergara. Sofia je letos zaslužila 43 milijonov in se je z lanske lestvice povzpela za eno mesto navzgor ter tu zamenjala Scarlet Johansson. Za letošnji prihodek pa se Sofia lahko zahvali zadnji sezoni 'Moderne družine' in plači, ki jo prejema kot žirantka šova 'America’s Got Talent'.

Na drugem mestu je letos Angelina Jolie s 35,5 milijoni dolarjev, katerih večino je dobila od filmskega studia Marvelova za vlogo v filmu 'Eternals'.

Zvijezda filma 'Wonder Woman' Gal Gadot je zavzela tretje mesto z 31,5 milijoni, zvezda serije 'Mike in Molly' Melissa McCarthy pa je pristala na četrtem s 25-imi milijoni dolarjev.

Sledijo pa še: Meryl Streep: 24 milijonov, Emily Blunt: 22.5 milijonov, Nicole Kidman: 22 milijonov, Ellen Pompeo: 19 milijonov, Elisabeth Moss: 16 milijonov in Viola Davis: 15.5 milijonov dolarjev.

Čeprav so za navadne smrtnike ti zneski naravnost vrtoglavi, pa so po pisanju Forbesa še vedno za petino manjši od zneskov, ki so jih najbolje plačane igralke zaslužile lani.

Vendar so tudi najboljše plačane igralke letos zaslužile skoraj pol manj od njihovih moških kolegov. Deset najbolje plačanih moških igralcev je letos skupaj v denarnice pospravilo kar 550 milijonov.

Poročali smo že, da je najboljši, Dwayne Johnson zaslužil kar 87 milijonov. "Najslabše plačana" na lestvici desetih, Adam Sandler in Jackie Chan pa sta s svojimi 41-imi in 40-imi milijoni le za las pod Sofio Vergaro.