Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Kdo si upa v divjino – z Bearom Gryllsom?

M.Š., 10.02.2020 16:09:43

Bear Grylls, mojster preživetja v naravi, se v novi sezoni pustolovščin vrača v divjino z najbolj priljubljenimi hollywoodskimi zvezdami.

Delite na:
Kdo si upa v divjino – z Bearom Gryllsom?
V divjini z Bearom Gryllsom NGC

Od 19. januarja se bo vsako nedeljo ob 22. uri na kanalu National Geographic svetovno znanemu pustolovcu pridružil nov gost, vse od superjunakinje iz studia Marvel do priljubljenih igralcev, voditeljev in tudi vrhunskih športnikov. V desetih epizodah se bo Bear Grylls z vsakim od njih odpravil na popotovanje po najbolj neprijaznih pokrajinah sveta. Da bi preživeli vse nevarne razmere in premagli tudi najzahtevnejše ovire, se morajo njegovi gostje zanesti na tehnike preživetja ter preseči svoje fizične in psihične omejitve.

03-tv-vdivjini-armiehammer.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Armie Hammer
NGC

Brie Larson na Otokih biserov

Stotnica Marvel, Brie Larson, spremlja Beara na pustolovščini po džungli samotnega otoka v Panamskem zalivu. 48-urni pobeg iz Hollywooda se zdi ravno tisto, kar oskarjevka potrebuje, toda pri Bearu pač ne more pričakovati sproščujočih počitnic! Pot začneta s skokom iz helikopterja v ocean, nadaljujeta peš skozi mangrove, polne krokodilov, ki se ob dvigu plime spremenijo v nevaren labirint. (Na sporedu 19. januarja.)

03-tv-vdivjini-brielarson.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Brie Larson
NGC

Joel McHale v arizonskih kanjonih

Ameriški komik Joel McHale (Šola za prvake) se pridruži Bearu Gryllsu v arizonski puščavi, kjer doživita neponovljivo dogodivščino. Odpravita se v kanjone in orjaški prepadi, ogabna hrana ter zelo nevsakdanje strategije preživetja zaznamujejo to nadvse neverjetno zabavo! A videti je, da bo zanju največji izziv predvsem to, da se ne pobijeta med seboj. (Na sporedu 26. januarja.)

03-tv-vdivjini-alex-honnold.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Alex Honnold
NGC

Cara Delevingne v gorovjih Sardinije

Je igralka, supermanekenka in vplivnica. Cari Delevingne se bo končno uresničila dolgoletna želja – da se bo Bearu Gryllsu pridružila na neverjetni pustolovščini po sardinskem gorovju in visoko v steni spoznavala, kako se soočiti z največjimi strahovi in izzivi. Za konec jo čaka še spust po slapu! (Na sporedu 2. februarja.)

03-tv-vdivjini-bobby-bones.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Bobby Bones
NGC

Rob Riggle na Islandiji

Ameriški komik in igralec Rob Riggle (The Daily Show, Saturday Night Live) bo preveril svoje preživetvene sposobnosti in se z Bearom podal na enkratno avanturo po islandskem ledeniku Vatnajokull. Po surovih ledenih poljih in brez zalog hrane je še toliko bolj zahtevno poiskati primerno zavetišče, ki ga nujno potrebujeta, če hočeta preživeti hladno noč. (Na sporedu 9. februarja.)

03-tv-vdivjini-joelmchale.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Joel McHale
NGC

Armie Hammer na Sardiniji

Nominiranec za zlati globus Armie Hammer (Pokliči me po svojem imenu, Mož iz agencije U.N.C.L.E.) se bo z Bearom potapljal. Iskala bosta podvodno jamo ob obali Sardinije, ki naj bi jo uporabljali tihotapci. Na odpravi se mora Armie spopasti s svojim paralizirajočim se strahom pred višino in celo pomolsti kozo, stvari pa se dodatno zapletejo, ko ga sredi odprave ugrabijo.

03-tv-vdivjini-channingtatum.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Channing Tatum
NGC

Dave Bautista v Arizoni

Bear si bo z bivšim svetovnim prvakom WWE Davom Bautisto privoščil dogodivščino v arizonski puščavi. Premagovala bosta nevarne kanjone in mogočne slapove na reki Colorado. Dave je pripravljen na izziv, da bi dokazal, da se v njem še vedno skriva prvak, toda mati narava se izkaže za njegovega najtežjega nasprotnika v življenju.

03-tv-vdivjini-caradelevigne.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Cara Delevigne
NGC

Channing Tatum na Norveškem

Pet let potem, ko je hollywoodski zvezdnik Channing Tatum (Vroči Mike, 21 Jump Street: Mladenič v modrem) že sodeloval z Bearom in 48 peklenskih ur preživel v nacionalnem parku Yosemite, je tokrat privolil v brutalni trening v slogu ameriških tjulnjev po neizprosnem terenu ledeniškega melišča Gloppedalsura na Norveškem.

03-tv-vdivjini-rob-riggle.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Rob Riggle
NGC

Alex Honnold v švicarskih Alpah

Vrhunski plezalec, protagonist z oskarjem nagrajenega dokumentarnega filma Solo, se bo z Bearom odpravil po švicarskih Alpah. Na približno desetih kilometrih po razgibanih dolinah in strmih pečinah bo Bear Alexa poučil o preživetju v divjini, toda tudi Beara čaka presenečenje – ko ga Alex popelje na svojevrstno plezalno pustolovščino.

03-tv-vdivjini-dave-bautista.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Dave Bautista
NGC

Bobby Bones po norveških fjordih

Priljubljeni voditelj enega izmed bolj popularnih ameriških jutranjih radijskih šovov je na svojem Instagramu delil posnetek s snemanja epizode – premiera epizode bo te dni na ameriški televiziji – in ob njem zapisal: »Poskus prečkanja reke na Norveškem. Na več kilometrov dolgem potovanju po norveških fjordih smo morali prečkati tudi mrzlo in deročo vodo. In ko ti voda seže prek kolen, je res težko, posebej, ker je bilo tako zelo mrzlo!«

03-tv-vdivjini-zachary-quinto.jpg
V divjini z Bearom Gryllsom, Zachary Quinto
NGC

Zachary Quinto v Panami

Niz pustolovščin vpete sezone bo zaključil igralec Zachary Quinto (Ameriška grozljivka: Norišnica, Zvezdne steze, Hitman: Agent 47), ki se bo z Bearom Gryllsom prebijal skozi panamsko džunglo. Njuna pustolovščina se začne z vožnjo s helikopterjem, vendar morata takoj ob spustu v goščavo uporabiti najbolj osnovne tehnike navigacije in preživetja, če hočeta doseči cilj. Na poti pa so številne ovire: od masivnih pečin in strmih grap do podzemne jame in starega strmoglavljenega letala ...

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 3. 16.1.2019