korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

mateusz kaweckithumb Odkrito.si

Kdo je pokončal Matevža? Skrivnostna smrt, ki ...

doncic Ekipa24.si

LUKAAAA! To se zgodi, ko na sceno stopi SLOVENEC! ...

Kdo je Boratova hči?

kl, 24.10.2020 10:31:26

Potem, ko je internet navdušen nad scenami iz novega filma o Boratu, so se mnogi vprašali, kdo je igralka, ki je upodobila njegovo 15-letno hčerko.

Delite na:
Kdo je Boratova hči?
Maria Bakalova splet

Na svojem instagram profilu Maria Bakalova, bolgarska igralka, deli vse mogoče: od fotografij psa, pa nje v kopalkah, do pozivov, da tudi "črna življenja veljajo" ("Black Lives Matter").

"Izbrali ste napačno generacijo za zajebavanje" je napisala v eni od objav.

In tisti, ki so soustvarjali najnovejši film o Boratu, kazahstanskem novinarju, ki s hčerko Sandro Jessico Parker oziroma Tutar, obišče ZDA, bi se s tem strinjali.

Maria je v središču dveh prizorov, ki sta v filmu pritegnila največ pozornosti. Hotelski "randi" s Trumpovim odvetnikom Rudiem Giulianijem, o katerem smo že pisali, in potegavščina oz. šala, ki so si jo privoščili na eni od klinik kjer zavračajo splav.

rudi-giuliani, borat, film
Kadri iz novega filma o Boratu z Rudijem Giulianijem
splet

Igralka je v enem od intervjujev povedala, da je vlogo dobila potem, ko je najprej sama posnela video, kjer je odigrala zahtevane prizore, potem pa se je prebila čez ostale kroge izbora.

"Začela sva z avto-posnetkom. Takrat je bil razpis še odprt. Po prvem sem morala poslati še drugega, potem pa sem nekajkrat odšla v London, kjer smo avdicije začeli snemati z resničnimi ljudmi. Bilo je noro. Ampak najpomembneje je bilo, da sem morala prepričati ljudi, da sem res oseba, za katero se predstavljam," je povedala.

maria-bakalova, borat
Maria Bakalova kot Boratova hčerka
splet

Sacha Baron Cohen, režiser in glavni igralec je povedal, da je njegov team izbiral med 600 ženskami iz vsega sveta, in da je Bakalova, potem ko je bila izbrana, do začetka snemanja komaj kdaj zapustila Bolgarijo. Tako se je z nič hudega slutečimi Američani znašla "iz danes na jutri". Ampak to ji je šlo, pravi Cohen, odlično. "Izvrstna je. Je ena najbolj korajžnih igralk v zgodovini. Če nekoč ne bo dobila oskarja, bo to čisto sprenevedanje," je prepričan. "Ima sposobnost, da te z igro spravi do solz. In to je tisto, kar ji je na koncu prineslo vlogo," je dejal.

24-letna igralka, ki igra Boratovo 15-letno hčerko, je sicer že dobila priznanja za svojo igro, eno najpomembnejših je nagrada na Festivalu alternativnega filma v Torontu, kjer je dobila nagrado za vlogo v Filmu "Pregreha", kjer igra najstnico, ki se zaplete z ostarelo rockersko zvezdo.