mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kaj bomo gledali do konca leta?

Tina Guček, Vklop, 11.11.2018 20:01:38

Hladnejši dnevi so kot nalašč za obisk kina, in da vam do konca leta ne bi ušla kakšna uspešnica, smo skupaj s Kolosejem za vas pripravili seznam tistih, ki jih preprosto ne smete zamuditi.

Delite na:
Kaj bomo gledali do konca leta?
Grinch (animirana družinska komedija) promocijsko gradivo

Grinch (animirana družinska komedija)

Grinch je tisti zeleni možic, ki sovraži božič in vse, kar je povezano s prazniki, v nasprotju od meščanov bližnjega Kdolskega, ki mu dneve pred božičem kvarijo z vedno večjimi, svetlikajočimi in glasnimi praznovanji. Če vam je Grinch znan, naj vam zaupamo, da je posnet po istoimenskem filmu iz leta 2000, v katerem je glavno vlogo odigral kultni Jim Carrey.

Preberite tudi: Prvi slovenski svetovno znani čarodej.

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Glede na to, da gre za najnovejšo animacijo produkcijske hiše Illumination, ki je ustvarila risanke, kot so Zapoj, Jaz, baraba (vsi trije deli), Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Lorax in Minioni, verjetno dodatno pojasnilo ni potrebno. Če si boste letos ogledali le en film z božično tematiko, naj bo to Grinch! 

filmi-vdove.jpg
Vdove
promocijsko gradivo

Vdove (kriminalna drama)

Film je posnet po britanski seriji iz leta 1985, v njem pa nastopajo štiri ženske, ki nimajo ničesar skupnega, razen velikega dolga, ki so jim ga zapustili pokojni možje. Napetost se stopnjuje, ko Veronica, Alice, Linda in Belle usodo vzamejo v svoje roke in se zavzamejo za prihodnost pod lastnimi pogoji.

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Če ne zaradi napete zgodbe, pa zaradi vrhunske igralske zasedbe, del katere so Viola Davis, Liam Neeson, Colin Farrell, Michelle Rodriguez in drugi.

Zdaj ali nikoli (komedija)

Jennifer Lopez je kot vino, saj z leti postaja vedno žlahtnejša, tokrat pa se v kinematografe vrača v zgodbi o Mayi, ki z lažnim življenjepisom in pomočjo najboljše prijateljice dobi sanjsko službo. Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

filmi-Zdaj ali nikoli.jpg
Zdaj ali nikoli
promocijsko gradivo

Zakaj si ga morate nujno ogledati? Ker se Jennifer Lopez po več letih končno vrača na velika platna in ker so njene komedije vedno pravi balzam za dušo – zlasti v veselem decembru.

Več v reviji Vklop št. 45, 8. 11. 2018.