jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

stuhec re Svet24.si

Prva Izjava Ilke Štuhec: Vedela sem, da me ne sme...

darilo Petisvet.si

Čarobna darila za vsako nebesno znamenje posebej

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

loop, musk, tesla, boring company, Svet24.si

VIDEO: Z Muskovim novim predorom, v pol minute ...

Miley Cyrus, London (2) Najstnica.si

Miley z goloto išče pozornost

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

Zabava

Je res tako preračunljiva kot v seriji Moja boš?

D. F., Vklop, 16.05.2018 19:01:33

30-letna turška igralka Hazal Filiz Küçükköse se je rodila v Mersinu, velikem mestu ob sredozemski obali na južnem delu Turčije. Po končani srednji šoli se je odločila za študij biologije, ki ga je obiskovala le do tretjega semestra, nato pa je zaradi igre študij opustila.

Delite na:
Je res tako preračunljiva kot v seriji Moja boš?
Zeynep skupaj z Emirjem (Kaan Urgancıoğlu) v zgodbi močno meša štrene glavnima junakoma in ju ovira na poti do sreče. Revija Vklop

»Že kot deklica sem se zanimala za gledališče. S sestro sva v šoli ustvarili gledališko skupino, s katero smo v vsakem šolskem letu pripravili več predstav. Žal pa moram priznati, da sem vse to postavila na stranski tir, ko sem se morala odločiti, kaj si želim študirati. Odločila sem se za študij biologije, ki mi je šel zelo dobro od rok, dokler ni po treh semestrih mojih fotografij na družbenih omrežjih opazil eden izmed režiserjev, ki me je želel videti v svojem projektu. Šla sem na avdicijo, čez nekaj dni pa so me po telefonu obvestili, da je vloga moja. Tako sem se povsem nepričakovano znašla pred kamerami,« je igralka razkrila turškim medijem. Čeprav se je Hazal zaljubila v igralski poklic, študija ni hotela povsem opustiti. Z opravljenimi tremi semestri se je prepisala na univerzo v Ankari, kjer nadaljuje s študijem biologije, ko ji to dopušča čas.

Hazal v turški seriji Moja boš nastopa v vlogi Kemalove sestre Zeynep, ki je precej drugačna od svojih bratov. Je zelo pametna, premetena, preračunljiva in ambiciozna ženska. Čeprav so ljudje nad njeno upodobitvijo lika navdušeni, sama pravi, da z Zeynep nimata veliko skupnega. »Zeynep je primer ženske z visokimi ambicijami. Je nedolžno in igrivo dekle, ki je zelo navezano na svojo družino. Zelo dobro se zaveda svoje lepote, ki jo brezsramno izrablja za dosego svojih ciljev. Žal z Zeynep nimava veliko skupnih lastnosti, pravzaprav bi takšno osebo v resničnem življenju prezirala. Sama nikoli ne bi mogla imeti takšne prijateljice. Njenih dejanj ne odobravam. Imava le dve skupni lastnosti.: obe se boriva za svoje sanje in sva ambiciozni, le da sama svoje cilje dosegam na pošten način,« je igralka, ki je od leta 2014 poročena z igralcem Tuanom Tunalıjem, na kratko opisala svojo vlogo.

Preberite tudi: Napad na Vesno Šošterič: voditeljica na Pop TV ogorčena. Kliknite TUKAJ!