zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

lucija cirovic Njena.si

Lucija Ćirović navdušuje v Ameriki

Iz groba za Emmo

T. T., Vklop, 10.09.2018 20:01:20

Vedno duhovita in pronicljiva Emma Thompson (59) se ne boji govoriti o zoprnih temah, tokrat o starostni razliki med igralci.

Delite na:
Iz groba za Emmo
Emma Thompson Revija Vklop

Dvakratna oskarjevka je za britanski Yahoo! Movies nedavno dejala, da jo vedno znova preseneča starostna razlika med glavnimi filmskimi junaki in njihovimi veliko mlajšimi igralskimi kolegicami, medtem ko je obratna možnost vselej označena za nekaj pretiranega.

Preberite tudi: Preminil je Marjan Roblek - Matevž. Kliknite TUKAJ!

»Spomnim se, kako so ljudje govorili, da je Hugh Grant premlad zame, ko sva igrala v Razsodnosti in rahločutnosti, pri čemer sem jaz imela 35, on pa 34 let. Rekla sem si: 'OK, to je res razširjeno in globoko, globoko, globoko usidrano v naši kulturi – in zato se mora spremeniti.' O tem sem zadnjih 30 let neštetokrat govorila v svojih stand-upih. Da bi mi našli soigralca, ga bodo morali izkopati. Pred kratkim se je zgodila zanimiva stvar. Sodelovala sem z nekom, ki je najemal igralce za film. Najel je igralko v tridesetih, moško vlogo pa ponudil igralcu, malo mlajšemu od nje, morda šest let, in kaj je ta rekel? 'Ne, ona je premlada zame!' Pa to je neverjetno, sem si mislila! Večkrat, kot lahko pokažemo resnična razmerja, ženske z mlajšimi moški, toliko bolje. Vsekakor! Dajmo, storimo to.«