Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

volcji clovek2 Svet24.si

Volčji človek: najlepša leta je preživel med ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Zabava

Iz groba za Emmo

T. T., Vklop, 10.09.2018 20:01:20

Vedno duhovita in pronicljiva Emma Thompson (59) se ne boji govoriti o zoprnih temah, tokrat o starostni razliki med igralci.

Delite na:
Iz groba za Emmo
Emma Thompson Revija Vklop

Dvakratna oskarjevka je za britanski Yahoo! Movies nedavno dejala, da jo vedno znova preseneča starostna razlika med glavnimi filmskimi junaki in njihovimi veliko mlajšimi igralskimi kolegicami, medtem ko je obratna možnost vselej označena za nekaj pretiranega.

Preberite tudi: Preminil je Marjan Roblek - Matevž. Kliknite TUKAJ!

»Spomnim se, kako so ljudje govorili, da je Hugh Grant premlad zame, ko sva igrala v Razsodnosti in rahločutnosti, pri čemer sem jaz imela 35, on pa 34 let. Rekla sem si: 'OK, to je res razširjeno in globoko, globoko, globoko usidrano v naši kulturi – in zato se mora spremeniti.' O tem sem zadnjih 30 let neštetokrat govorila v svojih stand-upih. Da bi mi našli soigralca, ga bodo morali izkopati. Pred kratkim se je zgodila zanimiva stvar. Sodelovala sem z nekom, ki je najemal igralce za film. Najel je igralko v tridesetih, moško vlogo pa ponudil igralcu, malo mlajšemu od nje, morda šest let, in kaj je ta rekel? 'Ne, ona je premlada zame!' Pa to je neverjetno, sem si mislila! Večkrat, kot lahko pokažemo resnična razmerja, ženske z mlajšimi moški, toliko bolje. Vsekakor! Dajmo, storimo to.«