burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec Svet24.si

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

Zayn Malik Svet24.si

Zayn Malik ni več musliman

cardi b Najstnica.si

Cardi B priznala, da je depresivna

kajza2 Njena.si

Iz kajže se je slišalo hlipanje

Zabava

Iz groba za Emmo

T. T., Vklop, 10.09.2018 20:01:20

Vedno duhovita in pronicljiva Emma Thompson (59) se ne boji govoriti o zoprnih temah, tokrat o starostni razliki med igralci.

Delite na:
Iz groba za Emmo
Emma Thompson Revija Vklop

Dvakratna oskarjevka je za britanski Yahoo! Movies nedavno dejala, da jo vedno znova preseneča starostna razlika med glavnimi filmskimi junaki in njihovimi veliko mlajšimi igralskimi kolegicami, medtem ko je obratna možnost vselej označena za nekaj pretiranega.

Preberite tudi: Preminil je Marjan Roblek - Matevž. Kliknite TUKAJ!

»Spomnim se, kako so ljudje govorili, da je Hugh Grant premlad zame, ko sva igrala v Razsodnosti in rahločutnosti, pri čemer sem jaz imela 35, on pa 34 let. Rekla sem si: 'OK, to je res razširjeno in globoko, globoko, globoko usidrano v naši kulturi – in zato se mora spremeniti.' O tem sem zadnjih 30 let neštetokrat govorila v svojih stand-upih. Da bi mi našli soigralca, ga bodo morali izkopati. Pred kratkim se je zgodila zanimiva stvar. Sodelovala sem z nekom, ki je najemal igralce za film. Najel je igralko v tridesetih, moško vlogo pa ponudil igralcu, malo mlajšemu od nje, morda šest let, in kaj je ta rekel? 'Ne, ona je premlada zame!' Pa to je neverjetno, sem si mislila! Večkrat, kot lahko pokažemo resnična razmerja, ženske z mlajšimi moški, toliko bolje. Vsekakor! Dajmo, storimo to.«