navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

pes, zloraba živali Svet24.si

FOTO: Izselili so se, psa pa pustili: "Živel na ...

Slovenska policija Svet24.si

Heroin in kokain tihotapili iz Južne Amerike in ...

ženska Dobra karma

Ste osamljeni ali ste nekdo, ki je samo rad sam?

mirjam poterbin Njena.si

Mirjam Poterbin se je lesketala na rdeči preprogi

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše čase svoje mladosti

P. R., 16.10.2019 16:42:59

Simpatično Indiro Ekić je presenetil paket, ki jo je spomnil na najlepše čase njene mladosti in ji ponudil priložnost, da se tja znova tudi vrne ...

Delite na:
Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše čase svoje mladosti
Indira v video zgodbi Tvoja Promo foto - Tvoja

Generacija 90-ih let imam nekaj za vas ... 

je novico delila tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Prejela je namreč prav poseben paket, v katerem so se skrivale vstopnice za največji žur 90-ih let in preloma tisočletja ta trenutek v Sloveniji. Ekipa DeeJay Time se v letošnji Back In Time ediciji vrača v preteklo tisočletje in seli v Areno Stožice, kjer bodo 30. oktobra 2019, od 21. ure dalje odmevale najglasnejših uspešnic največjih zvezd tistega časa. 

''Če me vidite v elementu plesanja in petja, me ne obsojajte,'' je v šali dodala, medtem ko je zavrtela CD z največjimi uspešnicami zvezd, ki se bodo ekipi DeeJay Time pridružile na odru in ki jih je Indira spremljala ko je bila mlajša. 

Prihajajo Jan Plestenjak s svojimi uspešnicami Amore mio in Tvoj song, Miran Rudan z legendarno Laure ni več, Mambo Kings s svojimi Palme in valovi ter Preveč je lepih deklet, 4FUN s Kraljico noči in Ne laži mi, Kingston s svojimi Cela ulica nori in Ko bo padal dež, Colonia z legendarno Za tvoje snene oči, Flirrt z uspešnico Romeo in Julija, Karma s svojo uspešnico Sedam dana, Dadi daz z legendarno Kalimero, Anja Rupel s svojo Odšla bom še to noč in še mnoge druge legendarne uspešnice tistega časa.

Indiro sta tako najbolj navdušili Colonia in Karma - slednja se vrača v originalni zasedbi s pevko Taro, kar jo je še posebej razveselilo. ''Komaj čakam - zabava bo 30. oktobra, kar bo tudi na noč čarovnic,'' je še poudarila in svoje sledilce povabila, da se ji pridružijo tudi sami!

Najcenejše vstopnice za dogodek so namreč v prodaji samo še 2 DNI!

Svojo si lahko zagotovite na Eventimu, bencinskih servisih Petrol in Mynight.si!

FB_1042x546_naj.jpg